Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Αποκαλύψεις για Κόμπι!!

Ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ της Μπεσίκτας, Σερέφ Γιαλτσίν, επέστρεψε από τις Η.Π.Α. και αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικές με την υπόθεση της μεταγραφής ττου Κόμπι Μπράιαντ.
Αποκαλύψεις για Κόμπι
Ο Γιαλτσίν αποκάλυψε πως ο Κόμπι έχει δεχτεί μυθική πρόταση από ομάδα της Κίνας, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο σταρ των Λέικερς θα καταλήξει στην τουρκική ομάδα.

"Πριν τρεις ημέρες επιστρέψαμε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάναμε μία ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον ατζέντη του Κόμπε Μπράιαντ, Ρομπ Πελίνκα. Κάναμε την προσφορά μας. Εντoμεταξύ η από την Κίνα έχει προσφορά δύο εκατομμυρίων δολαρίων και μας ζήτησε να περιμένουμε.

Πιστεύω πως οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι 50%. Ωστόσο χρειαζόμαστε επιπλέον χορηγό για να ολοκληρωθεί. Αν πάρουμε θετική απάντηση από κάποιες εταιρείες που έχουμε έρθει σε επαφή θα προχωρήσουμε και βέβαια θα έχουμε πολλές πιθανότητες να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή".


Για όσα ακούστηκαν για τον Κέβιν Ντουράντ... αλλά και τον Κέβιν Γκαρνέτ, είπε: "Δείχνει διαθέσιμος, αλλά αυτή η μεταγραφή δεν θα έχει χορηγούς. Η Μπεσίκτας θα πρέπει να πάρει υπόψιν το οικονομικό κόστος. Υπάρχουν όμως κι άλλοι παίκτες που θέλουν να παίξουν, έχουμε έρθει σε επαφή με τον Κέβιν Γκαρνέτ που επίσης θα ήθελε να παίξει στο πλευρό του Ντερόν Γουίλιαμς. Η ομάδα όμως μπορεί να συμφωνήσει με έναν ή δύο παίκτες.
Το lockout μπορεί να μην διαρκέσει όλη τη σεζόν ωστόσο ο ατζέντης του Κόμπε μας είπε πως θα μπορούσε να μείνει όλη την χρονιά. Ο Ντερόν Γουίλιαμς θα βρίσκεται εδώ με την οικογένεια του στις έξι Σεπτεμβρίου. Την επόμενη Παρασκευή το θέμα του Κόμπε θα έχει λήξει κι επίσης σκοπεύουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες με Τούρκους παίκτες. Το μπάτζετ της ομάδας πάντως δεν θα επηρεαστεί καθώς τα χρήματα θα είναι αποκλειστικά από χορηγούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: