Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

"Έδεσε" τον Κλάους με ρήτρα 3 εκ. ευρώ

Τι προβλέπει το νέο συμβόλαιο του Στέφανου Αθανασιάδη, που είναι βασισμένο στη λογική όλων των συμφωνιών που κάνει τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ για παίκτες με μεταπωλητική αξία.



Δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τη λογική στην οποία κινείται επί προεδρίας Ζαγοράκη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη συμφωνία της με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Στο νέο τετραετές συμβόλαιο, με διάρκεια ως το 2015, που υπέγραψε ο νεαρός επιθετικός προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 3 εκ. ευρώ.
Με απλά λόγια, δηλαδή, για να αποκτήσει μία ομάδα τον Έλληνα φορ, χωρίς τη συναίνεση του επίσημου ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 3 εκ. ευρώ στον "ασπρόμαυρο" σύλλογο.
Θυμίζουμε ότι ρήτρες υπάρχουν στα συμβόλαια των περισσότερων ποδοσφαιριστών με μεταπωλητική αξία, με υψηλότερη αυτή του Αντελίνο Βιεϊρίνια που φθάνει στα 15 εκ. ευρώ.

Κλιμακωτή αύξηση με βάση τις 150.000 ευρώ
Πρέπει να διευκρινιστεί, βέβαια, ότι η ρήτρα των 3 εκ. ευρώ έχει σχέση και με τις απολαβές που προβλέπει το τετραετές συμβόλαιο του Αθανασιάδη. Αυτές ξεκινούν από από τις 150.000 ευρώ τη φετινή περίοδο και ανεβαίνουν σταδιακά κάθε έτος, ενώ προβλέπονται και διάφορα μπόνους.


Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: