Αιχμές για την εξωγηπεδική ζωή των Γκάμπριελ Ταμάς και Άντριαν Μούτου άφησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, με αφορμή τον αποκλεισμό των δύο άσων από την Εθνική Ρουμανίας.
Άντριαν Μούτου και Γκαμπριελ Ταμάς έγιναν... τσακωτοί, καθώς ξενυχτούσαν και το συγκεκριμένο γεγονός τους απέκλεισε από την αποστολή της Εθνικής Ρουμανίας. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρώην τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, Λάσλο Μπόλονι δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, τονίζοντας:

«Δεν μου έκανε εντύπωση. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό που σου μένει είναι μία πικρή γεύση, γιατί έχεις απαιτήσεις από τέτοιους ποδοσφαιριστές», δήλωσε στον ρουμάνικο Τύπο ο τεχνικός του «Δικεφάλου» και συνέχισε:

«Ποιος είναι ο Τάμας; Και ποιος Μούτου; Ααα... Θεωρούνται μεγάλοι παίκτες αυτοί; Με συγχωρείτε αλλά οι μεγάλοι παίκτες παίρνουν πάνω τους και μεγάλες ευθύνες. Δυστυχώς ο Μούτου και ο Τάμας δεν μπορούν καταλαβαίνουν τίποτα. Σύμφωνα με την ηθική του αθλητισμού, αυτοί οι δυο είναι λάθος».
πηγή: gazzetta.gr