Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Έτοιμος για Ίγκλοσταντ ο Πλεσί!!

Μια ανάσα από την μετακίνησή του στην Ίγκλοσταντ, φαίνεται πως είναι πλέον ο Νταμιέν Πλεσί. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος, τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο της Γερμανίας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βάλει και την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ομάδα, ανοίγοντας τον δρόμο για την περαιτέρω ενίσχυση του Παναθηναϊκού.
Μάλιστα, ο Πλεσί, θα μετακινηθεί στην Γερμανική ομάδα ως ελεύθερος, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν είχε απαιτήσεις για την παραχώρησή του, από την στιγμή που άπαντες ήθελαν να… ξεφορτωθούν το δυσανάλογο με την προσφορά στην ομάδα, συμβόλαιό του.
Το μόνο που απομένει, προκειμένου να… τελειώσουν και τα τυπικά της μετεγγραφής του Πλεσί στην Ίγκλοσταντ, είναι το να ταξιδέψει στην Γερμανία ο μάνατζέρ του, προκειμένου να τακτοποιήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του. Μετά από αυτό, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Αντρέ Κάστρο από την Πόρτο, καθώς στο «τριφύλλι» είχαν ξεκαθαρίσει πως πρώτα θα απαλλαγούν από τον πρώην άσο της Λίβερπουλ και στη συνέχεια θα αποκτούσαν τον Πορτογάλο.
πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: