Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Έτοιμοι οι προβολείς στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Η Σούπερ Λίγκα απαιτεί και αγώνες υπό το φως των προβολέων και έτσι στο γήπεδο του Παναιτωλικού έγινε η… πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης!
Έτοιμοι οι προβολείς στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)
Το βράδυ της Πέμπτης έγινε στο γήπεδο των νεοφώτιστων στην μεγάλη κατηγορία με απόλυτη επιτυχία η γενική δοκιμή και οι τελικές ρυθμίσεις του ηλεκτροφωτισμού. Σαφώς και η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του Παναιτωλικού που συγκεντρώθηκαν για να δουν από κοντά την… πρώτη πρόβα!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημαντικό αυτό έργο για τους «κυανοκίτρινους» έγινε μετά από μελέτη της κατασκευάστριας εταιρίας «Π. Καψάλης Ε.Ε» σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (το οποίο πιστοποιεί και τις μετρήσεις) προκειμένου να καλυφθούν όλες οι προϋποθέσεις και προδιαγραφές που ζητάει η ΟΥΕΦΑ. Πρέπει να τονιστεί ότι καλύπτονται οι ανάγκες υποσταθμού της ΔΕΗ, ηλεκτροπαραγωγικών ζευγών, UPS κ.α., για την αντιμετώπιση κάθε πιθανής βλάβης ή διακοπής του δικτύου.
Ο φωτισμός που παρέχεται είναι 1.600 Lux και καλύπτει με το παραπάνω τις απαιτήσεις της κατηγορίας UEFA 4 (1.400 Lux για αγώνες Champions League) και τις απαιτήσεις της Superleague (1.200 Lux). Οι προβολείς έχουν αναρτηθεί στα 20 έως 22 μέτρα στην ανατολική πλευρά και στα 17-19 μέτρα στη δυτική πλευρά από την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου.
Παρών στην πρόβα τζενεράλε του ηλεκτροφωτισμού ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: