Γρήγορα ξεπέρασε η Ιμοτζεν Τόμας το σκάνδαλο με τον Ράιαν Γκιγκς. Η 28χρονη βρέθηκε στην Μαρμπελα της Ισπανίας όπου κι έκανε την φωτογράφιση για το ημερολόγιό της ενόψει του 2012.
Η «απόφοιτος» του Big Brother έδειχνε να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από τα όσα έγιναν με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποφάσισε να μοιραστεί τα κάλλη της με το υπόλοιπο κοινό.
Στην Θεσσαλονίκη η Άννα Πρέλεβιτς
Στην αγαπημένη της Θεσσαλονίκη παρέα με τον σύντροφό της Δημήτρη Χαριτόπουλο, βρέθηκε η Άννα Πρέλεβιτς. Μαζί με την αδερφή της, αλλά και την κολλητή της αποφάσισαν να απολαύσουν τον καφέ τους στην πλατεία Αριστοτέλους για να συνεχίσουν στη συνέχεια σε γνωστό μπαρ της συμπρωτεύουσας. 
Μου τον έκλεψε μία φθηνή πορνοστάρ
Ο Ζερμέν Πέναντι για άλλη μία φορά απέδειξε πόσο μπερμπάντης είναι αφήνοντας την μνηστή του για τα μάτια μοντέλου. Μάλιστα, η πρώην του φαίνεται πως το έχει πάρει βαρέως που ο άσος της Στόουκ την παράτησε και τα «έχωσε» άσχημα στη νέα αγαπημένη. «Η νέα του αγαπημένη δεν είναι μοντέλο, είναι μία φθηνή πορνοστάρ, που πάντα είχε στόχο να βρει ποδοσφαιστή και είχε βάλει στο μάτι τον Ζερμέν», ήταν τα λόγια της Λάρα επίσης μοντέλο.