Σάββατο 17 Μαΐου 2014

«Μισός» αλλά... ωραίος ο Παναθηναϊκός!

Κάτι το μη βαθμολογικό ενδιαφέρον, κάτι οι «αναγκαστικές» απουσίες, υποχρεώνουν τον Παναθηναϊκό να «κατέβει» μισός στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επιστροφή Πέτριτς και με τη... βούλα!

«Μισός» αλλά... ωραίος ο Παναθηναϊκός
Άνετος και ωραίος θα αγωνιστεί αύριο στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχοντας εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα παίξουν δίχως άγχος –αλλά με πολλές απουσίες- απέναντι στον ΠΑΟΚ, που... καίγεται!

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Σίλντενφελνετ και Πράνιτς, καθώς αμφότεροι έχουν πάρει σχετική άδεια –απ’ τη στιγμή που δεν κρίνεται πλέον κάτι για το τριφύλλι- προκειμένου να πάρουν... ανάσες ελέω Μουντιάλ. Καπίνο και Αμπέντ είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν στο φινάλε των πλέι οφ, ενώ εκτός έμεινε και ο Νάνο που προπονήθηκε ατομικά και δεν ήταν έτοιμος.

Απ’ την άλλη, όπως αναμενόταν επιστρέφει στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού ο Μλάντεν Πέτριτς που ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημά του και αύριο θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο τη σεζόν. Στην αποστολή βρίσκεται και ο «μικρός» Αναγνωστόπουλος.

Οι «εκλεκτοί» του Αναστασίου: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: