Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ενισχυμένη στον «τελικό» η Μπαρτσελόνα!

Πικέ, Νεϊμάρ και Άλμπα πήραν το πράσινο φως από το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Ατλέτικο, που θα κρίνει τον τίτλο στην Ισπανία.

Ενισχυμένη στον «τελικό» η Μπαρτσελόνα
Ευχάριστα νέα στην Μπαρτσελόνα, που μπορεί να υπολογίζει σε τρία ακόμη όπλα στην προσπάθεια που θα κάνει το Σάββατο να νικήσει την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» για να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Οι Ζεράρ Πικέ, Τζόρντι Άλμπα και Νεϊμάρ πήραν το πράσινο φως από το ιατρικό τιμ της ομάδας και ο Τάτα Μαρτίνο τούς συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής. Αντίθετα ο Κάρλες Πουγιόλ παρότι επελέγη δεν είναι σε θέση να προσφέρει για μια τελευταία φορά.

Ο Αργεντινός τεχνικός πήρε όλους τους παίκτες του ρόστερ-24 τον αριθμό-στην αποστολή πλην του Βίκτορ Βαλντές που συνεχίζει την αποθεραπεία του στη Γερμανία.

Αναλυτικά η αποστολή: Πίντο, Ολαθάμπαλ, Μοντόγια, Πικέ, Πουγιόλ, Τσάβι, Πέδρο, Ινιέστα, Αλέξις, Μέσι, Νεϊμάρ, Ντος Σάντος, Μασεράνο, Μπάρτρα, Μπουσκέτς, Σονγκ, Άλμπα, Αφελάι, Τέγιο, Αντριάνο, Άλβες, Κουένκα, Σέρχι Ρομπέρτο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: