Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Βελλής: «Οι μετοχές πάνε στον Ερασιτέχνη»

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Απόλλων θέλησε ο Σταμάτης Βελλής, τονίζοντας ότι οι μετοχές του θα περάσουν στον Ερασιτέχνη.

Βελλής: «Οι μετοχές πάνε στον Ερασιτέχνη»
Στον ΓΣ Απόλλων Σμύρνης θα περάσουν οι μετοχές του Σταμάτη Βελλή, όπως ξεκαθάρισε με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα συνεχίσει την ενασχόληση με την ΠΑΕ. Επιπλέον, επισήμανε πως αν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης, υπάρξει συμφωνία από πλευράς Ερασιτέχνη με ενδιαφερόμενο, τότε θα δώσει το πλειοψηφικό πακέτο κατευθείαν σε αυτόν. Ακόμη, υπογράμμισε πως σε περίπτωση που δεν δεχθεί ο ΓΣ Απόλλων να πάρει τις μετοχές, τότε θα πάψει να λειτουργεί η νυν διοίκηση.


Η ανακοίνωση


Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και προς αποφυγή ηθελημένων η μη παρεξηγήσεων, θεωρώ σκόπιμο να επαναλάβω τη θέση μου όσο πιο συνοπτικά γίνεται:

1) Έχω αποφασίσει να σταματήσω να είμαι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και να μην έχω οποιαδήποτε ιδιοκτησιακή η διοικητική ενασχόληση με τα της ΠΑΕ.

2) Τις μετοχές μου τις παρέλαβα από τον ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν τη γενέσει της σημερινής ΠΑΕ και εκεί και τις επιστρέφω αποχωρώντας. Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ έχει την απόλυτη ευχέρεια να τις διαχειριστεί όπως εκείνος κρίνει.

3) Η τυπική και νομική μεταβίβαση των μετοχών μου θα λάβει χώρα αφού η ΠΑΕ κλείσει τον «Ισολογισμό και Αποτελέσματα Χρήσεως» της και αυτά πιστοποιηθούν από τους Ορκωτούς Λογιστές, ώστε να παραδώσω μια ξεκάθαρη και νομικά ελεγμένη ΠΑΕ.

4) Αν στο διάστημα που μεσολαβεί ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ μου υποδείξει να τις μεταβιβάσω κατευθείαν σε τρίτο πρόσωπο της επιλογής του θα το πράξω, ώστε να αποφευχθεί διπλή μεταβίβαση άνευ λόγου.

5) Αν για οποιοδήποτε λόγο ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ δεν δεχθεί την μεταβίβαση των μετοχών μου σε αυτόν και στο διάστημα που μεσολαβεί δεν μου έχει υποδείξει άλλον ιδιοκτήτη, τότε το υπάρχον ΔΣ θα παραιτηθεί και η ΠΑΕ θα παύσει να χρηματοδοτείται και να λειτουργεί υπό την σημερινή της ιδιοκτησία και Διοίκηση.

Σταμάτης Βελλής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: