Σάββατο 17 Μαΐου 2014

«Ο ΠΑΟΚ απαιτεί, δεν επαιτεί…»

deac692a8b8753b2c528c233693bde1b_Generic
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος σχετικά με την συνάντηση με τον κ. Κεδίκογλου και τις συζητήσεις που έγιναν από τους ανθρώπους της πολιτικής.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος:
Για την συνάντηση με τον κ. Κεδίκογλου:
“Το δικαιούμαστε αυτό που διεκδικούμε. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Τα είπαμε και τα παραείπαμε. Οι δεσμεύσεις που πήραμε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρες. Δεν θα ξανά χρειαστεί συνάντηση. Αν ξανά χρειαστεί δεν θα πάμε με κουστούμια. Υπάρχει το ΠΑΟΚτσίδικο συλλαλητήριο, ήδη χθες πήραμε παρουσίες από τους βουλευτές, ήρθαν μόνο οκτώ από αυτούς που κλήθηκαν και στις εκλογές δεν πρέπει να μείνουν έκπληκτοι αν έχουμε εκπλήξεις. Δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ο λαός θα πράξει ανάλογα. Στα τόσα που έχουμε ακούσει δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όμως πρέπει το θέμα να έχει μπει στο σωστό δρόμο και να είναι στο τέλος του. Ο κ. Κεδίκογλου μας διαβεβαίωσε πως για να μπει στο ψηφοδέλτιο ο κ. Ζαγοράκης έθεσε όρο ότι το θέμα με τα χρέη θα λυθεί. Αυτό ήταν ο όρος που έβαλε, να ρυθμιστούν τα χρέη του ΠΑΟΚ για να μπει στο ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής. Φάνηκε πολύ αισιόδοξος ο κ. Κεδίκογλου. Εμείς θέλουμε να πληρώσουμε όχι να μας δώσουν κάτι .Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που βάζει λεφτά στην Ελλάδα και θέλουμε να πληρώσουμε για να μην χρωστάμε κάτι. Για μια ομάδα των Αθηνών έχουν γίνει πόσα και για γήπεδο και άλλα πολλά. Εμείς θέλουμε απλά να πληρώσουμε, δεν θέλουμε να μας χαριστεί τίποτα. Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε. Θέλουμε να πληρώσουμε δίκαια. Είναι δεδομένο πως θα κάνει ο κ. Σαββίδης επενδύσεις. Από τη στιγμή που θα περάσει το θέμα της Θέρμης ξέρουν όλοι πόσα χρήματα θα δοθούν και πόσες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν. Επίσης θα αναβαθμιστεί η περιοχή. Δεν γίνεται κάτι για  τον ΠΑΟΚ αλλά για όλους τους Δήμους. Θα μπορούν όλοι οι Δήμοι να παραχωρούν εκτάσεις σε όποιο θέλει να επενδύσει . Το ίδιο θα ισχύει και για τα χρέη. Θα είναι κάτι οριζόντιο για όλους τους επιχειρηματίες”.
Για την χρονιά που πέρασε:
“Η χρονιά δεν ήταν καθόλου καλή, θα παρθούν αποφάσεις και δεν θα ξανά υπάρξει τέτοια χρονιά. Δεν περιμέναμε να φτάσουμε έτσι και οι ποδοσφαιριστές φάνηκαν ανάξιοι των προσδοκιών του λαού του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει παίκτες με πάθος, παλικάρια, που θα δίνουν τα πάντα. Με τον Αστέρα Τρίπολης δεν φάνηκε αυτό. Αυτά δεν σκέφτεσαι να τα χάσεις γιατί παίζει η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν χάνεις με κατεβασμένα χέρια”.
Για την αποχώρηση του Τσιτσιακόφ:
“Ο άνθρωπος παραδέχτηκε πως έκανε λάθος, πως οι παίκτες που έφερε δεν πρόσφεραν. Όταν φέρνεις έξι παίκτες για να πας Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρεις το κύπελλο πάει να πει πως δεν έκανες καλή επιλογή. Κάποιοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν ενώ κάποιοι δεν απόδωσαν τα αναμενόμενα”.
Για τους Ολίσε και Κουλούρη:
“Ο Ολίσε είχε δεύτερη ευκαιρία καθώς πέρυσι έκανε μόνο στο τέλος καλά παιχνίδια. Έδειξε πως δεν του αξίζει η φανέλα του ΠΑΟΚ. Του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες. Ο Κουλούρης θα έχει πολλές ευκαιρίες και μπορεί να τις αρπάξει και από τα μαλλιά”.
Για την διαιτησία στα πλέι οφ του μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό:
“Σφαγιάστηκε ο ΠΑΟΚ. Η διαιτησία τον αδίκησε με τον Ολυμπιακό στο Παλατάκι που ήταν ένα σφύριγμα. Κλάπηκε η νίκη στο τελευταίο σφύριγμα και μπορούμε να πούμε αν είμαστε καλοπροαίρετοι πως του ξέφυγε. Με τον Παναθηναϊκό έγινε σφαγή και θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια”.
Για το συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ:
“Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια, θα πρέπει να βρίσκονται όλο εκεί γιατί δεν πάμε για τον σκοπό τον αγωνιστικό. Πρέπει να πετύχει σε μεγάλο βαθμό το συλλαλητήριο και να δείξει ο κόσμος πως είναι μια γροθιά και όταν είμαστε μια γροθιά όλοι ξέρουν τι μπορεί να πετύχει. Θα θυμίσω τι έγινε στην Καμάρα με τον Ζαγοράκη και με τον Γαλακτερό. Όταν είμαστε μια γροθιά μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: