Σάββατο 17 Μαΐου 2014

«Καρφιά» Αντεμπαγιόρ για Άρσεναλ και Μαντσίνι!

Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ μιλά για την κόντρα του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και την Άρσεναλ, για την οποία πλέον δεν δίνει… δεκάρα.

«Καρφιά» Αντεμπαγιόρ για Άρσεναλ και Μαντσίνι
Αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Express» έδωσε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ μιλώντας μεταξύ άλλων για την κόντρα του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Ο Μαντσίνι έλεγε πως δεν με ήθελε στην ομάδα και πως ήθελε τον Μπαλοτέλι γιατί πετυχαίνει περισσότερα γκολ από μένα. Εγώ του είπα να με γκουγκλάρει στο ίντερνετ. Να ψάξει να βρει και να δει τι έχω καταφέρει στο αγγλικό πρωτάθλημα 4-5 χρόνια πριν πάω στη Μάντσεστερ Σίτι. Αν δεν σκόραρα πολύ στη Σίτι ήταν γιατί δεν έπαιρνα πάσες και δεν μπορούσα καν να σουτάρω», δήλωσε ο Τογκολέζος άσος της Τότεναμ.

Ερωτηθείς αν αντιλαμβάνεται πως οι οπαδοί της Άρσεναλ πλέον τον μισούν, απάντησε: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο εχθρός μου. Εγώ ξέρω ποιοι είναι φίλοι μου και τώρα αυτοί είναι οι φίλοι της Τότεναμ. Τώρα παίζω σε αυτή και δεν με νοιάζει η Άρσεναλ».

Σχετικά με το ποιος από τους Βενγκέρ, Μαντσίνι, Μουρίνιο, Βίλας-Μπόας, Χιούζ, Ρέντναπ και Ντεσάμπ τον αξιοποίησε καλύτερα, απάντησε χωρίς δισταγμό «ο Μουρίνιο», αλλά πρόσθεσε πως «… ο Βενγκέρ είναι καλός προπονητής».

Όσο για όσους τον κατηγορούν πως παίζει καλά μόνο όταν θέλει να κερδίσει συμβόλαιο, είπε: «Στην Αφρική έπαιζα για μπανάνες ή νερό. Ποτέ δεν έπαιζα για το συμβόλαιο. Αγαπώ το ποδόσφαιρο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: