Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Στα… μαλακά Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ για τον τελικό!

Απάλλαξε η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν πριν τον τελικό του Κυπέλλου, επιβάλλοντας χρηματικό πρόστιμο για τα γεγονότα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στα…  μαλακά Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ για τον τελικό
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ λόγω παραβάσεων κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ στις 26 Απριλίου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πληρώσει 7.500 ευρώ και οι «πράσινοι» 9.000 ευρώ. Ωστόσο, τους απάλλαξε για τα επεισόδια πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά

1.Απαλλάσσει τις εγκαλούμενες ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τις προ και μετά τον αγώνα πράξεις, καθώς και για τις παραβάσεις των παραγράφων 1 και 5 του άρθρου 15 του ΠΚ της Ε.Π.Ο, αντίστοιχα. Δέχεται ότι τέλεσαν τις πειθαρχικές παραβάσεις που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του αγώνα, όπως αυτές αναφέρονται στο σκεπτικό και επιβάλλει:
α. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ για την πρώτη πράξη (αρθρ. 15 παρ. 2α ΠΚ), χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για την δεύτερη πράξη (άρθρ. 15 παρ. 3α ΠΚ) και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για την τρίτη πράξη (άρθρ. 15 παρ. 5 β ΠΚ). Συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) ευρώ.
β. Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ για την α΄ πράξη (αρθρ. 15 παρ. 1 ΠΚ), χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ για την β΄ πράξη (άρθρ. 15 παρ. 2α ΠΚ) και χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000) ευρώ για την γ΄ πράξη (άρθρ. 15 παρ. 3α, β ΠΚ). Συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ (Τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στις 26/4).

2. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Σταύρο Μαξούτη, εκπρόσωπο του σωματείου ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

3. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Στυλιανό Κατρακυλάκη, εκπρόσωπο της ομάδας ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή ύψους διακοσίων (200) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

4. Κηρύσσει την ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ πειθαρχικά ελεγκτέα και της επιβάλλει για την πρώτη πράξη χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ και για την δεύτερη πράξη χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ κατά συγχώνευση δε συνολική χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική.

5. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΚΑΛΑΜΑΤΑ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή τριακοσίων 300) ευρώ.
Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο της ίδιας ομάδας, Νικήτα Παπανικολόπουλο, και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

6. Απαλλάσσει από την αναφερόμενη στο σκεπτικό κατηγορία την εγκαλούμενη ομάδα ΡΟΥΒΑΣ ΑΣ.

7. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 29/4/2014 ένσταση του σωματείου με την επωνυμία ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κατά του σωματείου με την επωνυμία Α.Σ ΡΟΥΒΑΣ. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ομάδων των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στις 27/4/2014 στο γήπεδο Γέργερης Ηρακλείου Κρήτης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, στο πρώτο εξ αυτών με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0).

8. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 14/4/2014 ένσταση του σωματείου με την επωνυμία ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ κατά του σωματείου με την επωνυμία Α.Σ ΡΟΥΒΑΣ. Κατακυρώνει τον μεταξύ των ομάδων των ως άνω σωματείων ποδοσφαιρικό αγώνα, που διεξήχθη στις 13/4/2014 στο δημοτικό στάδιο Βύρωνα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, στο πρώτο εξ αυτών με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια: