Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Υπό εξέταση ο Κιρχ!

Δεν πρόκειται για απλό σενάριο των Γερμανών… Ο Όλιβερ Κιρχ πράγματι εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό. Επαφή εν όψει με τον μάνατζερ του Σίλντενφελντ. Με Αλαφούζο στη Θεσσαλονίκη.

Υπό εξέταση ο Κιρχ
Όπου υπάρχει καπνός, δεν υπάρχει πάντα φωτιά…

Στην περίπτωση του Όλιβερ Κιρχ, ωστόσο, το γνωμικό επιβεβαιώνεται. Από πλευράς Παναθηναϊκού επιβεβαιώνεται πως ο 31χρονος άσος της Ντόρτμουντ, που αγωνίζεται ως δεξιός εσωτερικός μέσος και δεξί μπακ είναι υπό εξέταση, δίχως-ωστόσο-να υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό. Υπενθυμίζεται πως ο Γερμανός άσος μένει ελεύθερος από την Μπορούσια και το κασέ του είναι προσιτό.

Στο μεταξύ, το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα συνοδευτεί και από επαφή με τον ατζέντη του Γκόρντον Σίλντενφελντ που βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα. Πρόθεση των «πράσινων» είναι να κρατήσουν τον Κροάτη αμυντικό, που ανήκει στη Ντιναμό Μόσχας. Η ρωσική ομάδα θα ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του, που φτάνει τις 800.000 ευρώ, αλλά αν μείνει ελεύθερος θα πρέπει να τα βρει και με το «τριφύλλι» για τις αποδοχές του.

Σημειώνεται πως την αποστολή του Παναθηναϊκού, που αναχωρεί το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, που την Κυριακή θα παραθέσει δείπνο στην ομάδα στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: