Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Και τώρα… το μυαλό στο κεφάλι ο Παναθηναϊκός!!

Η ιστορία γράφει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση και στους φετινούς τελικούς των πλέι οφ.

Και τώρα… το μυαλό στο κεφάλι ο Παναθηναϊκός!
Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης
 Κάτι που πάνω κάτω αναμενόταν.

Ωστόσο δεν είναι αυτό το ζητούμενο για τους «πράσινους», αλλά το πώς θα διορθώσουν τα λάθη τους για να είναι έτοιμοι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ήταν αγνώριστος στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν και καλά έπραξαν και πίστεψαν στη νίκη διότι διαθέτουν ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και έναν προπονητή που κατά την γνώμη μου – και όχι μόνο – αξίζει καλύτερης πορείας βάσει της δουλειάς του τόσα χρόνια στους πάγκους.
Στο πρώτο παιχνίδι, ήταν ο Μαυροκεφαλίδης μαζί με τον Διαμαντίδη και στο δεύτερο ήταν ο Γκιστ μαζί με τον αρχηγό των «πρασίνων» και τον Ούκιτς και ο Παναθηναϊκός χαμογέλασε, αλλά μόνο για την ουσία. Διότι του βγήκε η ψυχή, αλλά λόγω της διαφοράς ποιότητας, έπαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Το ζήτημα είναι να έχει το μυαλό στο κεφάλι του γιατί πολύ απλά οι τελικοί με τον Ολυμπιακό κοντοζυγώνουν και φυσικά άλλη ποιότητα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» και άλλη οι Θεσσαλονικείς.
Οι «πράσινοι» λοιπόν καλούνται και πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά αυτές τις μέρες μέχρι τον αγώνα στην Πυλαία την προσεχή Δευτέρα, να δουν τα λάθη τους και κυρίως να δουν τι φταίει ώστε δεν έχουν το μυαλό τους στην θέση του. Σαφέστατα, όταν στοχεύεις σε έναν πιο γρήγορο και πιο παραγωγικό Παναθηναϊκό, κάπου μπορεί να χάσεις στην άμυνα, αλλά από εδώ και πέρα η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη θα πρέπει να είναι στην… τσίτα γιατί κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Ο Ολυμπιακός βάσει των αγώνων και των δύο ομάδων δείχνει να είναι σε εγρήγορση, αλλά πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, γιατί πρώτον έχει το πλεονέκτημα έδρας και δεύτερον, είναι πιο έμπειρος την στιγμή που η μπάλα θα καίει, οπότε ίδωμεν…
Υ.Γ. Η εικόνα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ήταν απογοητευτική και στα δύο παιχνίδια και δικαιολογημένα υπήρξε δυσαρέσκεια από την ομάδα. Διότι δεν χρειάζεται στήριξη μόνο όταν θα έχει αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Πηγή:superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: