Σάββατο 17 Μαΐου 2014

“O Σουάρες με έκανε καλύτερο “

1064561-17017982-640-360
Ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε ότι ο Λουίς Σουάρες τον έκανε καλύτερο άνθρωπο και προπονητή την φετινή σεζόν.
Ο Λουίς Σουάρες είχε μία εξαιρετική σεζόν στην Λίβερπουλ σημειώνοντας 31 γκολ ενώ ψηφίστηκε ο καλύτερος παίκτης στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Μπρένταν Ρότζερς αναγνώρισε την προσφορά του και χαρακτήρισε εκπληκτική την χρονιά του στους “ρεντς”.
Χαρακτηριστικά τόνισε ότι έγινε καλύτερος άνθρωπος και προπονητής με την παρουσία του Ουρουγουανού επιθετικού στην Λίβερπουλ.
“Θέλω να ευχαριστήσω τον Λουίς Σουάρες γιατί είχε μία εξαιρετική χρονιά. Όλοι γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετώπισε την περσινή σεζόν. Απεκατέστησε το όνομα και την φήμη του που ήταν πολύ χαμηλά στο τέλος της περσινή σεζόν.
Ήταν μία δύσκολη περίοδος γι’ αυτόν αλλά μετά το καλοκαίρι ήταν η δύναμη της Λίβερπουλ. Αφοσιώθηκε στο ποδόσφαιρο και ήταν εκπληκτικός. Όταν ήρθα στην Λίβερπουλ ο Τζέραρντ και ο Γκάραχερ μου είπαν ότι ο Σουάρες ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.
Έκανε ότι είναι δυνατόν για να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Είναι μοναδικός, ακούραστος και νικητής. Προπονείται κάθε ημέρα σκληρά και δεν ψάχνει δικαιολογίες. Όταν φύγω από την Λίβερπουλ θα έχω γίνει καλύτερος προπονητής και καλύτερος άνθρωπος εξαιτίας του Λουίς Σουάρες και τον ευχαριστώ γι’ αυτό”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: