Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Εκεί που είσαι, ήμουν…!!

Περασμένα μεγαλεία… Ύστερα από δύο χρόνια, η Εθνική επέστρεψε σήμερα στον τόπο του θριάμβου, στο Βουκουρέστι (όπου είχε πανηγυρίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ). Τώρα όμως οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί…

Εκεί που είσαι, ήμουν…

Περίπου δύο χρόνια μετά, δεν θυμίζει σε τίποτα το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου…

Οι Ρουμάνοι στοχεύουν στη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στο Euro 2016 της Γαλλίας, σε αντίθεση με την αποκλεισμένη Εθνική, που θέλει να βάλει ένα «στοπ» στην κατρακύλα των τελευταίων δώδεκα μηνών, πετυχαίνοντας το πρώτο «τρίποντο» στη διοργάνωση.

Αποστολή στο Βουκουρέστι: Σωτήρης Ταμπάκος

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη δέκα ματς (οκτώ επίσημα και δύο φιλικά) χωρίς νίκη και αν δεν τα καταφέρει τη Δευτέρα, στο γήπεδο «National Arena» του Βουκουρεστίου θα καταγραφεί νέο αρνητικό ρεκόρ στη σύγχρονη ιστορία της Εθνικής.
Το ζητούμενο τούτη την στιγμή είναι να τονωθεί η ψυχολογία και αυτό θα γίνει μόνο εάν έρθει η νίκη. Δεν σημαίνει όμως, ότι θα αλλάξουν τα πάντα σε μία μέρα. Η γιατρειά θα πάρει χρόνο. Η Εθνική θα χρειαστεί να χτιστεί σε στέρεες βάσεις και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Όσο δεν γυρίζει το πράγμα τόσο πιο χαμηλά θα πέφτει η «γαλανόλευκη» και στο ranking της FIFA.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στο Βουκουρέστι, ψάχνοντας την πρώτη νίκη στην προκριματική φάση. Ο καιρός είναι ζεστός με θερμοκρασίες περίπου 29 βαθμούς Κελσίου στη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ, την ώρα του αγώνα, σύμφωνα με τις προβλέψεις θα έχει 19-20 βαθμούς Κελσίου.

Οι διεθνείς θα προπονηθούν στις 18:30 στο γήπεδο «National Arena» και αμέσως μετά (19:50) θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κώστα Τσάνα. Κατά πάσα πιθανότητα, αναμένεται να γίνουν ορισμένες αλλαγές στις θέσεις των εξτρέμ και στη μεσαία γραμμή. Μετά την τελευταία προπόνηση θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει ο ΚώσταςΤσάνας στο παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τη Ρουμανία στις 21:45.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: