Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Τόμιτς και Ζόριτς για τη μάχη με την Ελλάδα!! (video)

Οι δύο «πύργοι» της Κροατίας, Άντε Τόμιτς και Λούκα Ζόριτς, μίλησαν για τη μάχη με την Ελλάδα στο ντέρμπι της Κυριακής για τον όμιλο του Ζάγκρεμπ.

Τόμιτς και Ζόριτς για τη μάχη με την Ελλάδα (video)
Δυνατή ομάδα, εκ των κορυφαίων του Ευρωμπάσκετ, χαρακτήρισαν από κοινού Άντε Τόμιτς και Λούκα Ζόριτς την Ελλάδα εν όψει του αγώνα με τη… δική τους, Κροατία, το βράδυ της Κυριακής.

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

«Θα έχει ενδιαφέρον η μονομαχία με τον Μπουρούση (γέλια). Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια αντίπαλοι. Η Ελλάδα είναι μια από τις πέντε πιο δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα έχει καμία μεγάλη σημασία για τη συνέχεια της διοργάνωσης ποιος θα νικήσει σε αυτό το ματς. Εμείς κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά. Δεν ξέρω ποιος θα είναι πρώτος, δεύτερος ή τρίτος. Σημασία έχει να πάμε στη Λιλ κι εκεί να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά», τόνισε ο σέντερ της Μπαρτσελόνα.

Ο Λούκα Ζόριτς είπε με τη σειρά του: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα για μένα είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη διοργάνωση. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες και θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση για να νικήσουμε».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: