Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

«Φορτώνει» ο Ολυμπιακός!!

Με την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός έχει «φορτωμένο» πρόγραμμα με πέντε ματς σε 18 μέρες, αφού θα ριχτεί και στη μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το στήριγμα Κασάμι.

«Φορτώνει» ο Ολυμπιακός
Με την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός έχει «φορτωμένο» πρόγραμμα με πέντε ματς σε 18 μέρες, αφού θα ριχτεί και στη μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ήταν… αναγνωριστικές, παίρνοντας τους έξι βαθμούς από τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Λεβαδειακό.

Το πρώτο «φορτωμένο» πρόγραμμα που θα συναντήσουν την εφετινή σεζόν οι «ερυθρόλευκοι» έρχεται από το επόμενο Σαββατοκύριακο. Σε κάτι λιγότερο από τρεις εβδομάδες έχουν να δώσουν πέντε ματς, αφού πλέον θα ριχτούν και στη μάχη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την προσθήκη των Ιντέγε και Ερνάνι ο Μάρκο Σίλβα έχει δύο ακόμη πολύτιμες επιλογές, ενώ όπως όλα δείχνουν αναμένεται να στηριχτεί και στον Κασάμι. Ο Ελβετός επρόκειτο να αποχωρήσει όμως τελικά παρέμεινε στο Λιμάνι και ίσως να αποδειχθεί μεταγραφή εκ των έσω.

Ο Μανιάτης μόλις επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ο Μιλιβόγεβιτς θα λείψει από τα ματς με Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ που κουβαλάει από την περσινή σεζόν. Έτσι, λοιπόν, στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα στον αγώνα με τους Βαυαρούς.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

12/9 Πλατανιάς εντός
16/9 Μπάγερν Μονάχου εντός
22/9 Ξάνθη εκτός
26/9 ΠΑΣ Γιάννινα εντός
29/9 Άρσεναλ εκτός *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: