Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Τέλος στην «κατρακύλα»

Με στόχο να δώσει τέλος στην «κατρακύλα» των προκριματικών και την ύστατη στιγμή να μαζέψει βαθμούς που θα βελτιώσουν τη θέση της στα διεθνή rankings η Εθνική ομάδα «πέταξε» για το Βουκουρέστι.

Τέλος στην «κατρακύλα»
Μαθηματικά έχει αποκλειστεί. Ψυχολογικά είναι καταρρακωμένη. Όμως ακόμη και τώρα η Εθνική ομάδα καλείται να συμμαζέψει -όσο είναι αυτό δυνατό- την κατάσταση στα προκριματικά. Για ψυχολογικούς λόγους, για να ανακτήσει σταδιακά το χαμένο της γόητρο, αλλά και για να βελτιώσει τη θέση της στα διεθνή rankings -ή έστω να μην κατρακυλήσει κι άλλο.

Το πρωί της Κυριακής λίγο μετά τις 11:00 η ελληνική αποστολή «πέταξε» για το Βουκουρέστι με πτήση τσάρτερ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ρουμανία. Ο Κώστας Τσάνας αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με το ματς απέναντι στους Φινλανδούς (0-1).

Μετά κι από αυτό το ματς θα προχωρήσει το θέμα του νέου προπονητή. Οι ιθύνοντες της ΕΠΟ έχουν θέσει μάξιμουμ μπάτζετ 500 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο κάτι που σε συνδυασμό με την τωρινή κατάσταση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους στην εύρεση του νέου τεχνικού.

Επιπλέον λείπει ο άνθρωπος που θα μπορούσε να χειριστεί τις επαφές και τις συζητήσεις με υποψήφιους τεχνικούς, όπως ήταν μέχρι πρότινος ο Γιώργος Καραγκούνης έως ότου «καρατομηθεί» από την θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Σε κάθε περίπτωση είναι ειλημμένη απόφαση ο Κώστας Τσάνας να παραμείνει στο τεχνικό τιμ ως βοηθός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: