Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Κέρδισε Εθνικό και... παίκτες ο Ηρακλής!!

Σε εύκολη φιλική νίκη επί του Εθνικού Ν. Αγιονερίου έφτασε ο Ηρακλής, επικρατώντας 2-0 με τους Μπουλούτ (35’) και Πασά (48’) να χρίζονται σκόρερ, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βέλλιος, Μακρής.

Κέρδισε Εθνικό και... παίκτες ο Ηρακλής
Πόντους στο μπλοκάκι του Νίκου Παπαδόπουλου κέρδισαν οι παίκτες του Ηρακλή που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό κόντρα στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Ο «Γηραιός» επικράτησε 2-0 με τον τεχνικό των «κυανόλευκων» να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μέχρι σήμερα μεγάλο ρόλο και εκείνοι φρόντισαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Σκόρερ για την ομάδα του Ηρακλή ήταν οι Κερέμ Μπουλούτ (35’) και ο Γιάννης Πασάς (48’) ενώ θετικές εντυπώσεις άφησαν οι Βέλλιος και Μακρής.

Εθνικός Νέου Αγιονερίου: Γιώτας, Μπουζούρας, Τριανταφυλλίδης, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Καρασίμος, Υψηλός, Σ. Στεφανίδης, Ν. Στεφανίδης, Πεχλιβάνης, Δρόσος.

Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Κάσσος, Μπουκουβάλας (Χαντί 46?), Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Μακρής (Στάμου 71?), Κυριακίδης, Πουρτουλίδης, Βέλλιος, Πασάς, Μπουλούτ (Λουκίνας 46?). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: