Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Αμπέντ σκοράρει, Εσιέν επιστρέφει! (video)

Με τον Μάικλ Εσιεν να παίζει για 45 λεπτά, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Πανελευσινιακού σε φιλικό στο Κορωπί. Καλτσάς και Αμπέντ τα γκολ της ομάδας του Αναστασίου.

Αμπέντ σκοράρει, Εσιέν επιστρέφει! (video)
Το ζητούμενο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν να ξεμουδιάσουν και να έχουν ένα ακόμη παιχνίδι στα πόδια του, ενόψει και της επιστροφής στις επίσημες υποχρεώσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Για τον Γιάννη Αναστασίου, να δει σε τι κατάσταση είναι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και κυρίως δυο συγκεκριμένοι. Ο Μάικλ Εσιέν και ο Ράσμους Τελάντερ.

Οι δυο τους έπαιξαν για 45 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονοτ ου φιλικού με τον Πανελευσινιακό στο Κορωπί και έδειξαν ότι είναι καλά και πλέον στη διάθεση του προπονητή τους. Σε ό, τι αφορά τα υπόλοιπα, οι «πράσινοι» νίκησαν 2-0 χάρη σε γκολ του Καλτσά στο 33 και του Αμπέντ στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Καλτσά, στο 82’, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (46’ Μπούρμπος), Σάντσεθ (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Ταυλαρίδης (46’ Τελάντερ), Νάνο, Λαγός (46’ Εσιέν), Ζέκα (46’ Κουτρουμπής), Αμπέντ, Πέτριτς (46’ Ατζαγκούν), Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον Νίκο Καλτσά να κάνει το 1-0 στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό #paofc #friendly
Posted by Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός on Saturday, September 5, 2015


Να σημειωθεί ότι ο Μαρινάκης τραυματίστηκε στον αστράγαλό του και οι εξετάσεις θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς. Βέμερ και Νίνης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Λουντ απουσίασε με άδεια και οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό αύριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: