Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Μάνατζερ Καρέλη: «Αυτή είναι η αλήθεια για τον Νίκο»


Μάνατζερ Καρέλη: «Αυτή είναι η αλήθεια για τον Νίκο»

Απαντήσεις-διευκρινήσεις στο «καυτό» θέμα των ημερών που αφορά τον Παναθηναϊκό και ακούει στο όνομα Νίκος Καρέλης, έδωσε στον ιταλικό Τύπο ο εκπρόσωπός του, Χρήστος Γάτσης.

Πρόσωπο των ημερών είναι ο Νίκος Καρέλης, αφού το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα το όνομά του στη μεταγραφική αγορά. Και ειδικά σε αυτήν την Ιταλίας, δεδομένου ότι τον παρακολουθούν στενά τόσο η Παλέρμο όσο και η Τορίνο.

Γι’ αυτό το ιταλικό «Tuttomercatoweb» επικοινώνησε με τον ατζέντη του «Χουλκ», Χρήστο Γάτση και τον ρώτησε για το μέλλον του πελάτη του.

Ο Έλληνας μάνατζερ ήταν ξεκάθαρος: «Θα είμαι ειλικρινής: αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για τον Καρέλη ενόψει Ιανουαρίου. Υπάρχουν πολλές φήμες και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί διαπραγματεύσεων, αλλά η κατάσταση είναι αυτή που σας ανέφερα. Ο Καρέλης αρέσει σε ευρωπαϊκές ομάδες, αφού είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και έχει ήδη ξεπεράσει τις δέκα συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Νίκου Καρέλη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: