Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Γιάνκοβιτς: «Κάποια χαμένα ριμπάουντ και κάποια φάουλ…»


Γιάνκοβιτς: «Κάποια χαμένα ριμπάουντ και κάποια φάουλ…»

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να ξεχάσει γρήγορα την ήττα από την Φενερμπαχτσέ, καθώς έχει ακόμη πολύ δρόμο το TOP 16 της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Στα λάθη του Παναθηναϊκού, αλλά και της διαιτησίας στο τέλος, απέδωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς την ήττα από την Φενερμπαχτσέ.

«Έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε άλλη επιλογή. Είμαστε καλά, θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Το φτάσαμε εκεί που έπρεπε, αλλά κάποια χαμένα ριμπάουντ και κάποια φάουλ που ίσως δεν ήταν μας στοίχισαν την ήττα. Τέσσερις με πέντε φορές κάναμε λάθος στην επίθεση, είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να ξέρουμε να αντιδρούμε πιο γρήγορα. Είναι μακρύς ο δρόμος και πολλά τα παιχνίδια, οπότε συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Για την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Ο Δημήτρης μας βοήθησε πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα είναι μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μας αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καλύπτουμε ο ένας τον άλλο. Εκεί που φτάσαμε και ισοφαρίσαμε είχαμε ευκαιρία να προσπεράσουμε αλλά δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: