Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Η Ουντινέζε δίνει τον Καρνέζη!!


Η Ουντινέζε δίνει τον Καρνέζη!

Την αποχώρηση του Ορέστη Καρνέζη από την Ουντινέζε στο τέλος της σεζόν προαναγγείλουν οι Ιταλοί, καθώς η ομάδα του Φρίουλι θέλει να στηρίξει τα «δικά» της παιδιά.

H πληθώρα ταλέντων που υπάρχουν στο ρόστερ της Ουντινέζε για τη θέση του τερματοφύλακα «αναγκάζουν» την ομάδα του Φρίουλι να πουλήσει τον Ορέστη Καρνέζη στο φινάλε της σεζόν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Il Gazzettino».

Ο «Όρε» είναι βασικός και αναντικατάστατος στον ιταλικό σύλλογο, αλλά φαίνεται ότι η Ουντινέζε αποφάσισε να βγάλει στη βιτρίνα και τους υπόλοιπους νεαρούς και ιδιαίτερα εξελίξιμους γκολκίπερ των οποίων έχει τα δικαιώματα. Με προφανή σκοπό, βέβαια, και τη δική τους μελλοντική πώληση.

Πρώτος και καλύτερος ο 19χρονος Σιμόνε Σκουφέτ, ο οποίος είχε απασχολήσει πολύ σοβαρά την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έβλεπε στο πρόσωπό του το next best thing του ιταλικού ποδοσφαίρου στο πόστο του τερματοφύλακα.

Ο Καρνέζης, όμως, κατάφερε χάρη στα προσόντα και την απόδοσή του να τον εκτοπίσει και, έτσι, η Ουντινέζε οδηγήθηκε στον δανεισμό του στην Κόμο. Το προσεχές καλοκαίρι, όμως, η ομάδα του Φρίουλι θα τον επαναφέρει στο δυναμικό της τον διεθνή με τις «μικρές» Εθνικές της Ιταλίας Σκουφέτ και σκοπεύει να τον προωθήσει στο βασικό σχήμα.

Πίσω από τον Σκουφέτ η Ουντινέζε έχει άλλους δύο πιτσιρικάδες γκολκίπερ τους οποίους θεωρεί επίσης πολύ ταλαντούχους και εκτιμά ότι θα μετατρέψουν σε… χρυσωρυχείο το ταμείο της: τους 18χρονους Σαμουέλε Περισάν και Άλεξ Μερέτ που έχουν ήδη ενταχθεί στην πρώτη ομάδα.

Γι’ αυτό λοιπόν η όμορφη «περιπέτεια» του Καρνέζη στην Ουντινέζε αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της περιόδου. Και απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: