Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Σοκ! Για τρίτη φορά ρήξη χιαστού ο Κανάλες!


Σοκ! Για τρίτη φορά ρήξη χιαστού ο Κανάλες

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, αλλά ο Σέρχι Κανάλες αποτελεί μια κατηγορία μόνος του, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη για τρίτη φορά στην καριέρα του ρήξη χιαστού.

Αποτέλεσε στην αρχή της καριέρας του έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στην Ισπανία, αλλά ο Σέρχι Κανάλες είναι και με τη… βούλα από τους πιο άτυχους παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη στον αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τρίτη φορά στην καριέρα του ρήξη χιαστού.

Συγκεκριμένα στο 40’, ο Ισπανός εξτρέμ σε μια ανύποπτη φάση σωριάστηκε στο έδαφος έχοντας πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο, δείχνοντας ότι υποστεί κάτι σοβαρό. Οι υποψίες αποδεικνύονται βάσιμες, αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των Βάσκων κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Ο 24χρονος που αποχώρησε βουρκωμένος από τον αγωνιστικό χώρο έχει ταλαιπωρηθεί άλλες δύο φορές από το αντίστοιχο πρόβλημα και μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις είχε τραυματιστεί στο δεξί γόνατο. Την πρώτη φορά τραυματίστηκε στις 23 Οκτωβρίου του 2011 με τη φανέλα της Βαλένθια σε ένα ματς κόντρα στην Μπιλμπάο, ενώ η δεύτερη συνέβη όταν επέστρεψε στην ενεργό δράση και συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου του 2012 σε μία αναμέτρηση για το Europa League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: