Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Θέλει επιστροφή στη Γιουνάιτεντ ο Μόγες!!


Θέλει επιστροφή στη Γιουνάιτεντ ο Μόγες!

Την ίδια ώρα που οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν τον καημό τους για την αρνητική πορεία της ομάδας τους τελευταίους μήνες, ο Ντέιβιντ Μόγες δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει αν του ζητηθεί.

Η κατρακύλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε από τη στιγμή που ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία και υπέδειξε ουσιαστικά ως διάδοχό του τον Ντέιβιντ Μόγες.

Ο πρώην τεχνικός της Έβερτον οδήγησε το… καράβι σε ξέρα και στη συνέχεια είχε επίσης ένα αποτυχημένο πέρασμα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παρ’ όλα αυτά, ο Σκοτσέζος δεν το βάζει κάτω και δηλώσει έτοιμος για επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ» εφόσον του ζητηθεί κάτι τέτοιο.

«Αν θα αναλάμβανα ξανά τη δουλειά; Φυσικά και θα επέστρεφα. Πολύ λίγοι προπονητές στον κόσμο δεν θα ήθελαν να αναλάβουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο «The Clare Balding Show» του «BT Sport» και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε στο «Ολντ Τράφορντ».

«Θα ήμουν διαφορετικός αν ήξερα ότι θα έμενα 10 μήνες και όχι 6 χρόνια. Αυτό που ήξερα είναι ότι πήγαινα σε μια ομάδα που πάντα στήριζε τους προπονητές της, ακόμα και όταν βρίσκονται σε πρόβλημα», είπε με… νόημα ο πρώην προπονητής της Σοσιεδάδ και φρόντισε να στηρίξει τον Λουίς Φαν Χάαλ, τονίζοντας ότι πρέπει να μείνει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: