Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Υποχωρεί ο Λάτιν εξτρέμ για ΑΕΚ, στο τραπέζι άλλες λύσεις!!


Υποχωρεί ο Λάτιν εξτρέμ για ΑΕΚ, στο τραπέζι άλλες λύσεις

Η περίπτωση του λάτιν εξτρέμ που είχε ξεχωρίσει ο Γκουστάβο Πογέτ για την ΑΕΚ χάνει έδαφος. Βροχή οι προτάσεις από μάνατζερ, καμία απόφαση ακόμη. Νεκουλμάν και Πρίσκιν τα νέα ονόματα φορ.

Χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Η πιο προχωρημένη περίπτωση, αυτή του εξτρέμ από πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής που είχε ξεχωρίσει ο Γκουστάβο Πογέτ, φαίνεται να υποχωρεί μετά τις πρώτες κρούσεις που έγιναν από πλευράς «κιτρινόμαυρων».

Δίχως να έχει διαγραφεί το συγκεκριμένο όνομα από τη λίστα, εξετάζονται άλλες επιλογές, ανάμεσα στις οποίες είναι ο 24χρονος Άιζακ Κουένκα της Μπούρσασπορ που δεν έχει προσαρμοστεί στην Τουρκία, ο 27χρονος Μαροκινός Ουσάμα Ασαϊντι που ψάχνεται για επιστροφή στην Ευρώπη μετά τη θητεία του στην Αλ Αχλί του Ντουμπάι και ο 26χρονος Κροάτης Γκάμπριελ Μπόμπαν που θέλει να κάνει το άλμα από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Στα υπόψη είναι πάντα ο 24χρονος Αργεντινός Λούκας Βιγιαφάνιες του Παναιτωλικού, που είχε μάνατζερ το νέο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Όσον αφορά στην επίθεση, μετά τον 29χρονο Ισπανό Νταβίντ Ροντρίγκεθ της Αλκορκόν, έρχονται πολλές προτάσεις και για άλλους φορ. Τελευταίοι, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», είναι ο 29χρονος Ούγγρος Τάμας Πρίσκιν της Σλόβαν Μπρατισλάβας που έχει συμβόλαιο ως το 2018 και μετρά 10 γκολ σε 24 αγώνες φέτος, ενώ έχει σκοράρει 17 φορές σε 54 ματς, αλλά και ο Ντάνιελ Νέκουλμαν. Ο 30χρονος Αργεντινός παίζει στη Ρίβερ του Ισημερινού έχοντας 12 γκολ σε 20 παιχνίδια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: