Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ντελίρ: «Αναρωτιόμασταν τι είναι αυτό το μασκαριλίκι»


Ντελίρ: «Αναρωτιόμασταν τι είναι αυτό το μασκαριλίκι»

Νέο «χτύπημα» από τον δημοσιογράφο του RTL, Μαρκ Ντελίρ, καθώς επέμεινε στα αιχμηρά του σχόλια κατά του διαιτητή, Χάντερ και του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει την πλήρη υποστήριξη του καναλιού.

Παρά την πρόκριση της Άντερλεχτ επί του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον πάνω του είναι ο Βέλγος σχολιαστής του RTL, Μαρκ Ντελίρ που έβαλε τόσο κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Χάντερ, όσο και κατά του Ολυμπιακού και της διοίκησής του.

Με νέες του δηλώσεις ο Βέλγος ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω από τα λεγόμενά του, προσθέτοντας μάλιστα ότι σε μια ανάλογη περίπτωση θα είχε πάλι την ίδια στάση, ενώ τόνισε ότι παρά τον διαχωρισμό του RTL από τα όσα είπε, οι σχέσεις του με το κανάλι παραμένουν εξαιρετικές.

«Καταλαβαίνω γιατί λένε ότι ξεπέρασα τα όρια, αλλά λέω ό,τι θέλω. Όταν μεταδίδουμε ένα ματς, δεν αρκεί απλά να περιγράφουμε τα γεγονότα. Πρέπει να παίρνουμε θέση. Θα δεχθώ οποιαδήποτε ποινή ή πρόστιμο, αλλά αν συμβεί ξανά, θα το ξανακάνω. Δέχθηκα περίπου 60 μηνύματα στο κινητό που μου έλεγαν “επιτέλους ένας που λέει την αλήθεια”. Ναι, ήμουν λίγο σκληρός, αλλά δεν νομίζω ότι ήμουν υπερβολικός. Ήμασταν όλοι σε μία φάση: “τι στην οργή ζούμε εδώ; Τι είναι αυτό το μασκαραλίκι;”. Στο ξενοδοχείο συναντήθηκα με τον πρόεδρο Βάντεν Στοκ που έφυγε 30 λεπτά πριν την λήξη του ματς, καθώς δεν άντεχε να βλέπει άλλο. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το RTL, με την Proximus TV. Έχω την στήριξή τους 100%».

Παράλληλα, ο Βέλγος δημοσιογράφος μίλησε και το πρωί της Παρασκευής, επαναλαμβάνοντας τα όσα είπε κατά τη διάρκεια του ματς της Πέμπτης.

«Στην αρχή δεν είχα αμφιβολίες για το ματς. Υπέθετα ότι ο διαιτητής έχει δικαίωμα να κάνει λάθος, έστω κι αν στην προκειμένη περίπτωση, ήταν δύσκολο να το καταπιείς. Αλλά σε μία στιγμή η αμφιβολία έγινε καχυποψία αφού όλα (τα σφυρίγματα) πήγαιναν προς την ίδια κατεύθυνση. Ακόμα και οι Έλληνες δημοσιογράφοι κοιτούσαν με απορία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει αποδεδειγμένο παρελθόν με τον Ολυμπιακό. Υποστηρίζεται ότι αγόρασε τέσσερις τίτλους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα σφυρίγματα του διαιτητή γεννούσαν κάτι παραπάνω από αμφιβολίες».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: