Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

«Φαβορί η Σίτι για το Λιγκ Καπ – Μακάρι να ήταν ο τελικός με Γιουνάιτεντ»

Στο επικείμενο τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε ο Ρόνι Γουίλαν, μιλώντας στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.






Στους σπουδαίους αγώνες που έχει να δώσει η Λίβερπουλ το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από τον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας κόνρτα στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τα παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ρόνι Γουίλαν, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ο παλαίμαχος Ιρλανδός διεθνής ποδοσφαιριστής υπήρξε βασικό στέλεχος της μεγάλης Λίβερπουλ της δεκαετίας του ’80, η οποία είχε κατακτήσει 17 εθνικούς τίτλους και είχε φτάσει σε τρεις τελικού ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σπουδαίος Ρόνι Γουίλαν στην εκπομπή «ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ» με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον Γιάννη Σαπουντζάκη

Για τον αυριανό τελικό με τη Σίτι στο Λιγκ Καπ: «Η Μαν Σίτι είναι το φαβορί. Αν εμφανιστεί στον τελικό, και παίξει κανονικά. Στο Κίεβο ήταν καταπληκτική και αν παίξουμε όπως πριν από μερικές μέρες, είναι ξεκάθαρο φαβορί. Αν η Λίβερπουλ πιάσει σε κακή μέρα τη Σίτι, θα μπορέσει να πάρει το ματς».

Για τη δική του εποχή: «Περάσαμε ωραίες μέρες, η Λίβερπουλ έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κατακτούσε τίτλους».

Για το στοιχείο που λείπει περισσότερο από την τωρινή ομάδα των «Κόκκινων»: «Αυτό που λείπει από τη Λίβερπουλ είναι πως, ενώ έχει έρθει ξανά η όρεξη να παίξουν, λείπει η ποιότητα για να κερδίσουν».

Για τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Europa League: «Είναι εξαιρετικά παιχνίδια. Μακάρι να ήταν ο τελικός. Δεν είναι στα καλύτερά τους και οι δύο ομάδες, και όποιος είναι πιο τυχερός ή είναι σε καλύτερη βραδιά θα μπορέσει να πάρει και την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: