Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ρανιέρι… να η ευκαιρία!!


Ρανιέρι… να η ευκαιρία!

Την προσπάθεια να αγχώσει τους άλλους διεκδικητές του τίτλου ξεκινά ξανά ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ποντάροντας σε απώλειες (ειδικά της Άρσεναλ) η Λέστερ έχει ευκαιρία με τη Νόριτς να ανοίξει τη διαφορά.

Η ήττα από την Άρσεναλ έφερε πίσω του όχι μονάχα τους «κανονιέρηδες» αλλά και την Τότεναμ.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι όμως δεν έχει λόγο να πανικοβάλλεται. Γιατί από σήμερα κιόλας θα έχει την ευκαιρία να αγχώσει εκ νέου τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου στην Premier League.

Υποδεχόμενη την παραπαίουσα Νόριτς (που έχει έναν μόλις πόντο σε έξι ματς), η Λέστερ δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από το πώς θα επιστρέψει στις νίκες. Κάτι που αν το καταφέρει, θα ανοίξει ξανά τη διαφορά στους πέντε πόντους και θα της επιτρέψει να ποντάρει σε απώλειες ειδικά της Άρσεναλ (που παίζει την Κυριακή στο «Ολντ Τράφορντ») και δευτερευόντως της Τότεναμ (που έχει εύκολο θεωρητικά έργο υποδεχόμενη τη Σουόνσι).

Την ίδια ώρα η Τσέλσι δεν έχει το άγχος της μάχης του τίτλου (αφού φρόντισε να αποσυρθεί από το ξεκίνημα της σεζόν) αλλά έχει εξαιρετική ψυχολογία για να συνεχίσει τη βελτίωση μετά την έλευση του Γκους Χίντινκ.

Με φόρα από την πεντάρα στο Κύπελλο επί της Μάντσεστερ Σίτι, οι «μπλε» θα δοκιμαστούν στο Σαουθάμπτον και θα δείξουν απέναντι σε έναν φορμαρισμένο και με τεράστιο κίνητρο αντίπαλο (προέρχεται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία) αν συνέρχονται και εκτός έδρας.

Κι ενώ οι «άγιοι» θα προσπαθούν να λυγίσουν τους Λονδρέζους και να εισβάλλουν στην πεντάδα, τις δικές της πιθανότητες για να κάνει το ίδιο θα έχει διεκδικήσει νωρίτερα η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» επιστρέφουν στην έδρα τους και θα χρειαστεί να… σπάσουν τα «σκληρά καρύδια» της Σάντερλαντ (που προέρχονται από ισοπαλία στο Λίβερπουλ και νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) για να επιστρέψουν και στις νίκες.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο, 27/2 (17:00)

Γουέστ Χαμ-Σάντερλαντ (14:45)
Λέστερ-Νόριτς
Σαουθάμπτον-Τσέλσι
Στόουκ-Άστον Βίλα
Γουότφορντ-Μπόρνμουθ
Γουέστ Μπρομ-Κρίσταλ Πάλας (19:30)

Κυριακή, 28/2

Λίβερπουλ-Έβερτον (14:00)
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι (14:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (16:05)
Τότεναμ-Σουόνσι (16:05)

Η επόμενη αγωνιστική (28η)

Τρίτη, 1/3 (21:45)

Νόριτς-Τσέλσι
Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας
Άστον Βίλα-Έβερτον
Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον
Λέστερ-Γουέστ Μπρομ

Τετάρτη, 2/3 (21:45)

Άρσεναλ-Σουόνσι
Γουέστ Χαμ-Τότεναμ
Στόουκ-Νιούκαστλ
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: