Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Τόμιτς: «Μας προβληματίζει που δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε»


Τόμιτς: «Μας προβληματίζει που δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε»

Σαφώς προβληματισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε ο Μίλαν Τόμιτς με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

Τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επιστρέψει στον αγώνα τη στιγμή που στο ημίχρονο έμεινε πίσω στο σκορ με 14 πόντους εξέφρασε ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός άφησε την Μπαρτσελόνα να πιάσει το ρυθμό που ήθελε, κάτι που έκανε το έργο της ομάδας του ακόμα πιο δύσκολο.

Αναλυτικά:

«Άμα αφήνεις την Μπαρτσελόνα να τρέξει και να κάνει το παιχνίδι της μέσα στο γήπεδό της, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Φάνηκε και σήμερα που χάσαμε το παιχνίδι και τη διαφορά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δουλέψουμε παραπάνω, να μείνουμε περισσότερες ώρες στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε».

Για το αν το ματς κρίθηκε στο +14 του α' ημιχρόνου: «Έτσι φάνηκε. Εκεί η διαφορά πήγε στο +14 και φάνηκε ότι δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε ούτε στιγμή. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει, αφού ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε συμβεί αυτό, παρά μόνο στο παιχνίδι στο Κάουνας. Θα έχουμε τώρα και την προσθήκη στη θέση του σέντερ και ελπίζουμε αυτό να μας βοηθήσει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: