Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Χωρίς Αμπντούν-Μπαλάφα στο Καραϊσκάκη!!


Χωρίς Αμπντούν-Μπαλάφα στο Καραϊσκάκη

Χωρίς τους Τζαμέλ Αμπντούν και Σωτήρη Μπαλάφα, που κρίθηκαν ανέτοιμοι, θα παραταχθεί η Βέροια στην αυριανή (28/02, 15:00) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί η Βέροια στην αυριανή (28/02, 15:00) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν, που κρίθηκε ότι βρίσκεται πίσω σε ό,τι αφορά την φυσική κατάσταση και ο Σωτήρης Μπαλάφας, που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό του, είναι οι δύο νέοι «πονοκέφαλοι» για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που δεν υπολογίζει επίσης στους μακροχρόνια τραυματίες Μπατιόν, Βεργώνη, Κόλα και Νάστο.

Μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα και αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Μπράβο, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Μαραγκός, Εντζεγκουέλε, Σιόντης, Άρσε, Μαγιέφσκι, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Γιουσούφ, Μεληκιώτης, Καϊκούτ και Ναζλίδης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: