Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Και πάλι λάθος με τα εισιτήρια η Λίβερπουλ, ζήτησε συγγνώμη!!


Και πάλι λάθος με τα εισιτήρια η Λίβερπουλ, ζήτησε συγγνώμη!

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Λίβερπουλ έκανε τους οπαδούς της να «σκάσουν» και να της... εναντιωθούν.

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Λίβερπουλ έκανε τους οπαδούς της να «σκάσουν» και να της... εναντιωθούν.

Έχοντας λύσει το πρόβλημα σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στην νέα εξέδρα του «Άνφιλντ», τις οποίες μετά τις αντιδράσεις του κόσμου, φρόντισαν να «παγώσουν», οι διοικούντες... κατάφεραν και πάλι να κάνουν το «θαύμα» τους.

Συγκεκριμένα, μετά τη «διασταύρωση» της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, τα εισιτήρια που βγήκαν στην αγορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας για το εντός έδρας παιχνίδι, κόστιζαν 59 λίρες, σχεδόν τα διπλάσια από αυτά που πλήρωσαν οι φίλοι των «κόκκινων» για να δουν το ματς με την Άουγκσμπουργκ.

Αυτό προκάλεσε σχετικές αντιδράσεις από τους οπαδούς και μέσα σε λίγες ώρες ο σύλλογος φρόντισε να ζητήσει συγγνώμη και να επιβεβαιώσει ότι θα διατηρήσει τις τιμές στο εύρος των 25-35 λιρών, ισχυριζόμενη παράλληλα ότι η αρχική τιμώ στο εισιτήριο της Κατηγορίας Α ήταν ένα τεχνικό λάθος.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: