Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Τούντορ: «Δεν σκέφτομαι τον Ολυμπιακό»


Τούντορ: «Δεν σκέφτομαι τον Ολυμπιακό»

Απόλυτα συγκεντρωμένος στο ερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος τόνισε την πίστη που έχει στην 11άδα που θα παρατάξει, για το θετικό αποτέλεσμα.

Την πίστη στους 11 που θα παρατάξει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο Ίγκορ Τούντορ, τονίζοντας την μεγάλη σημασία που έχει για την ομάδα του το τρίποντο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα στο μυαλό του το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε τον τρόπο που θέλει να αξιοποιήσει την δύσκολη κατάσταση που πέρασε αγωνιστικά ο σύλλογος.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
«Όλα παίζουν ρόλο και όλα είναι σημαντικά στο ποδόσφαιρο, απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Δεν μπορώ να βρω κάτι που είναι λιγότερο σημαντικό. Πρέπει να δίνουμε σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα μου έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, συγκριτικά με τα προηγούμενα και αυτό μου άρεσε. Γίναμε πιο επιθετικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να δουλέψουμε σε όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού μας και να προσθέσουμε νέα στοιχεία. Για να είμαστε επιθετικού θα πρέπει να μην έχουμε απλά κατοχή, αλλά και να γινόμαστε και επικίνδυνοι. Είμαι ικανοποιημένος απ’ τη δουλειά που γίνεται σ’ αυτό το κομμάτι», σχολίασε αρχικά, ενώ για το επιθετικό στιλ παιχνιδιού τόνισε:

«Το να βγάζουμε την ενέργεια που απαιτείται έχει να κάνει και με το στιλ των ποδοσφαιριστών. Αν το εφαρμόσεις σωστά είναι ένα όπλο που μπορείς να αξιοποιήσεις απέναντι στον αντίπαλο. Όταν δεν έχει τον σωστό τύπο ποδοσφαιριστών δεν μπορείς να το κάνεις και χάνεις τις δυνατότητες που σου παρέχει. Εμείς έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες, με πολλά τρεξίματα και ενέργεια. Μπορούμε να το εφαρμόσουμε, να το δουλέψουμε και να το εξελίξουμε στην πορεία της σεζόν».

Για το αν επηρεάζεται η ομάδα απ’ τα αρνητικά αποτελέσματα τόνισε: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να τα πεις δημόσια και κάποια άλλα που πρέπει να τα συζητήσεις με τους αρμόδιους που πρέπει να τα ακούσουν. Το είπα γιατί θέλω να προστατέψω την ομάδα και εννοώ τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια εμένα και τους συνεργάτες μου. Δεν υποτιμώ το κριτήριο του κόσμου. O κόσμος που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνει ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει τον σύλλογο, την νοοτροπία. Είναι πολύ σημαντικό. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που το βλέπουν διαφορετικά, όμως η πλειοψηφία καταλαβαίνει και εγώ καταλαβαίνω απόλυτα την άποψή τους.

Κατανοώ πως σε κάποιους μπορούν να φαντάζουν αρνητικά όλα αυτά, όμως πρέπει να δούμε τη θετική πλευρά. Είναι καταστάσεις που μπορούν να σε κάνουν καλύτερο. Πρέπει να το δούμε σαν πρόκληση που αφορά και τους ποδοσφαιριστές και εμένα. Όταν όλα πηγαίνουν καλά δεν μπορείς να καταλάβεις την πρόοδο που μπορείς να έχεις
».

Για το αν έχει στο μυαλό του και τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον Αστέρα. Δεν υπάρχει καθόλου στο μυαλό μας το ματς Κυπέλλου. Θα χρησιμοποιήσουμε τους έντεκα καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουμε αυτή τη στιγμή στην διάθεσή μας».

Για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Άντονις σε άλλη θέση, εκτός της μεσαίας γραμμής απάντησε: «Είναι ένας απ’ τους παίκτες που θα ξεκινήσει κόντρα στον Αστέρα. Κάποιες επιλογές μπορεί να μοιάζουν περίεργες σε κάποιον που βρίσκεται εκτός ομάδας και δεν καταλαβαίνει την καθημερινότητά της. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να γίνει για να φτάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα που θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως όλοι οι παίκτες απ’ την αρχή της σεζόν έχουν πάρει τις ευκαιρίες να δείξουν την αξία τους. Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης στο ρόστερ που να σκέφτηκα κάποια στιγμή πως θα μπορούσε η ομάδα να συνεχίσει χωρίς αυτόν. Κάποιοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες, κάποιοι όχι, αλλά όλοι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν».

Τέλος για το αν θεωρεί δύσκολο τον αγώνα του κόντρα στον Αστέρα, είπε: «Δεν θεωρώ πως θα είναι πιο δύσκολο συγκριτικά με τον αγώνα στην Τρίπολη στον πρώτο γύρο. Ήταν ένα απ’ τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα που έχουμε κάνει αυτή τη σεζόν και ένα απ’ τα χειρότερα δεύτερα ημίχρονα. Στο τέλος χάσαμε, χωρίς να το αξίζουμε. Το Σάββατο περιμένω να κυριαρχήσουμε, να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα απ’ το πρώτο λεπτό. Θεωρώ πως είμαστε σε καλή αγωνιστική φάση και θα το αποδείξουμε το Σάββατο. Ο Αστέρας είναι μια δυνατή ομάδα, είναι αντίπαλος για την είσοδο στα πλέι οφ και θέλουμε σ τη νίκη για να καθαρίσουμε αυτή την επίθεση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: