Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Τι περιμένουμε να δούμε από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ!!


Τι περιμένουμε να δούμε από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sport-fm.gr για τον… άχαρο ρόλο του να κυνηγάς, απλώς, τη 2η θέση, αλλά και την υποχρέωση καλών και πειστικών εμφανίσεων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Tου Διονύση Δεσύλλα
twitter@dionisis_d


Σαφώς και είναι άχαρο και, αν θέλετε, «ξενερωτικό» για τον κόσμο και γενικότερα για τον «οργανισμό» μιας ομάδας, να ξεμένει από στόχους κι ενώ βρισκόμαστε ακόμη στον Φεβρουάριο μήνα. Μαρτυρά την αποτυχία και δημιουργεί ένα κενό στις τάξεις των φιλάθλων και όχι μόνο. Ο,τι γράφει, όμως, δεν ξεγράφει και για μια ακόμη σεζόν, οι «πράσινοι» έχουν να διανύσουν μήνες με μοναδικό σκοπό την κατάληψη της δεύτερης θέσης, μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ. Για κάποιους- τους περισσότερους – μέχρι να φτάσουμε σ’ εκείνη την εποχή, η χρονική περίοδος είναι μαρτύριο. Μαρτύριο, επαναλαμβανόμενο τα τελευταία έτη. Δεν μπορείς, όμως, να κάνεις διαφορετικά.

Ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ένα ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά, που θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και τον ενθουσιασμό. Τη «δίψα» αν θέλετε και τη θέληση να πάρει μια δεύτερη νίκη, μεγάλη, έπειτα απ’ αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Σημαντικά αυτά τα κίνητρα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα, η οποία τώρα επέστρεψε. Τι καλύτερο από το «2Χ2» κόντρα στους δυο «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, λοιπόν…

Τα παραπάνω, φυσικά, δεν ισχύουν για τον Παναθηναϊκό. Ούτε κανένα μήνυμα θα στείλει αν πάρει τη νίκη επί της Ενωσης, ούτε τον κόσμο του θα «φτιάξει», ούτε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Εχει, όμως, την υποχρέωση να συνεχίσει και να πάρει, επιτέλους, ένα «τρίποντο» σε μεγάλο παιχνίδι.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το «πρόσωπο» που θα δείξουν οι «πράσινοι» απέναντι στο παθιασμένο σύνολο του Πογιέτ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοια ματς, χωρίς στόχους. Όταν είσαι, όμως, επαγγελματίας, έχεις υποχρέωση να συνέρχεσαι και να μπαίνεις στο γήπεδο σαν να μην υπάρχει αύριο. Ακόμη κι αν έχουν χαθεί όλα ή σχεδόν όλα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται να έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 που θα ξεκινήσουν. Στιλ κάτω από τα δοκάρια, Μέστο και Πράνιτς οι πλάγιοι μπακ, Μολέδο και Τελάντερ οι στόπερ. Στα χαφ θα παίξει ο Αμπέντ, Εσιέν, με Εβαντζελίστα και Κουτρουμπή να διεκδικούν μια θέση. Ο Μπεργκ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, μαζί με Βλαχοδήμο και Βιγιαφάνιες ή Καλτσά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: