Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

«Το κυριότερο για να επιστρέψει η ΑΕΚ είναι το γήπεδο»


«Το κυριότερο για να επιστρέψει η ΑΕΚ είναι το γήπεδο»

Η κατασκευή του γηπέδου είναι αυτή που θα δώσει ώθηση στην ΑΕΚ για να επιστρέψει στους τίτλους, όπως τόνισε ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης», Κώστας Νικολαΐδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η απόκτηση της δικής της έδρας είναι ο παράγοντας που θα ξανασπρώξει την ΑΕΚ προς την κατάκτηση τίτλων, σύμφωνα με τον Κώστα Νικολαΐδη.

Ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης» φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, με αφορμή τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το 1962, το οποίο ήταν μόλις το δεύτερο που εφαρμόστηκε η διαδικασία των πέναλτι στην Ελλάδα.

Είπε λοιπόν αρχικά για την εξαιρετική ικανότητά του στις εκτελέσεις από τα 11 βήματα: «Νομίζω ότι έχω χάσει ένα μόνο πέναλτι στην Κύπρο. Κι αυτό επειδή δεν ήταν πέναλτι και το έχασα εσκεμμένα. Είναι ικανότητα, το να πιστεύεις να έχεις επιτυχία. Να μην έχεις αμφιβολία, αλλά και να εξασκείσαι. Εγώ είχα εξασκηθεί τόσο πολύ που ήξερα ακόμα και τα βήματα».

Κι όταν η κουβέντα πήγε στην ΑΕΚ και αν την παρακολουθεί, δεν το σκέφτηκε καθόλου πριν απαντήσει στο ποιο είναι το στοιχείο που θα την ξανακάνει πρωταθλήτρια:

«Το πρώτο και το κυριότερο είναι να γίνει το γήπεδο. Το ΟΑΚΑ δεν είναι γήπεδο, να κάθεσαι στην εξέδρα και να βρίσκεται ο επόπτης τόσα μέτρα μακριά σου. Όσο κόσμο και να έχει, δεν γίνεται έδρα. Εμένα τα καλύτερα μου παιχνίδια ήταν στη Λεωφόρο, όπου ένιωθα την πίεση του κόσμου, αλλά και στην Τούμπα. Υπήρχε κόσμος που καθόταν μέχρι και στο κουλουάρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: