Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Φαν Χάαλ: «Αν μιλούσαν με Μουρίνιο θα μου το είχαν πει»


Φαν Χάαλ: «Αν μιλούσαν με Μουρίνιο θα μου το είχαν πει»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ υποστηρίζει ότι δεν έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ της Γιουνάιτεντ και του Μουρίνιο, αφού τονίζει πως θα το γνώριζε αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Την ώρα που στην Αγγλία θεωρείται δεδομένο πως από την επόμενη σεζόν ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αναλάβει τα ηνία της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, ο Λουίς Φαν Χάαλ τονίζει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Σε συνέντευξη του στην «Independent» ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στην ειλικρινή σχέση που υπάρχει μεταξύ εκείνου και της διοίκησης, τονίζοντας πως θα το γνώριζε αν η ομάδα μιλούσε με τον Μουρίνιο.

Ταυτόχρονα τόνισε ότι τον ενοχλεί όλη αυτή η κατάσταση με τον Τύπο, που τον έχει «τελειώσει» τρεις φορές από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

«Έχω εξαιρετική σχέση, τόσο με τον Εντ (σ.σ. Γούντγουορντ), όσο και τα αφεντικά. Δεν έχω μιλήσει με τον Ζοζέ για το θέμα, αλλά είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Και πάλι όμως δεν πιστεύω ότι έχουν μιλήσει ενόψει καλοκαιριού. Αν η ομάδα θέλει να με αντικαταστήσει στο τέλος της σεζόν και θέλει να μιλήσει με άλλους προπονητές, πιστεύω θα το μάθω. Θα με ενημερώσουν γιατί είναι τέτοια η σχέση μας, δεν θα μου το κρατήσουν κρυφό. Γι' αυτό σας λεω ότι με έχει ενοχλήσει όλη αυτή η κατάσταση στον Τύπο με τις τρεις φορές που έχω απολυθεί δίχως να ισχύει» δήλωσε ο Φαν Χάαλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: