Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Τέλος από την Γιούβε ο Νέντβεντ

Ο Πάβελ Νέντβεντ στην αρχή της σεζόν είχε ξεκαθαρίσει πως αυτή θα ήταν και η τελευταία χρονιά στο ποδόσφαιρο. Μάταια ο μάνατζερ του προσπαθούσε να τον μεταπείσει να συνεχίσει για άλλον ένα χρόνο, με τον 36χρονο Τσέχο να δηλώνει πως έχει κουραστεί.

Παρόλα αυτά με δημοσίευμα της η Ιταλική εφημερίδα juventusnews.tk, αποκαλύπτει πως ο Νέντβεντ συμφώνησε με την Γιουβέντους να ανανεώσει το συμβόλαιο του για ένα ακόμα χρόνο, με ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκ. Ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το γεγονός ότι η Γιουβέντους θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ την νέα σεζόν, όπως και η πρόθεση των ιδιοκτητών για σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι, άλλαξε την γνώμη του Νέντβεντ με αποτέλεσμα να ανανεώσει.

Με δηλώσεις του ο ίδιος ο Τσέχος στο επίσημη site της Γιουβέντους ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα, που τόσο πολύ λατρεύτηκε.

"Μετά από οκτώ χρόνια στην Γιουβέντους ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους φίλος της ομάδας για το διάστημα που περάσαμε μαζί. Εδώ κατάφερα να κατακτήσω τέσσερα πρωταθλήματα, όμως και την "χρυσή μπάλα".

Από την Δευτέρα θα σκεφτώ το μέλλον μου. Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα μου και τα παιδιά μου που όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν και με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου. Θα έχω στην καρδιά μου πάντα την Γιουβέντους και την οικογένεια Ανιέλι. Η αποχώρηση μου δεν έχει να κάνει με οικονομικούς λόγους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: