Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Μουρίνιο: "Είμαι ερωτευμένος με την Ιντερ"!


Ο Μουρίνιο στα γραφεία της Ιντερ Εχοντας υπογράψει πρόσφατα την επέκταση του συμβολαίου του με την Ιντερ, το οποίο αναμένεται να τον κρατήσει στο Μιλάνο μέχρι το 2012, ο Ζοσέ Μουρίνιο επιφύλαξε λόγια... αιώνιας πίστης στον σύλλογο με τον οποίο κατέκτησε φέτος τον τίτλο της Serie A, σε συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Αταλάντα.

"Ευχαριστώ την ομάδα μου για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει, αλλά τις ευχαριστίες μου αυτές θα τις εκφράσω και μέσα στο γήπεδο. Είμαι ευτυχισμένος που μένω στην Ιντερ και βέβαιος ότι μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα", υποστήριξε ο πρώην προπονητής της Τσέλσι.

"Νόμιζα ότι ήταν αδύνατο, μετά τον έρωτα που ένιωσα για μία ομάδα όπως η Τσέλσι, να έχω τα ίδια συναισθήματα μόλις ένα χρόνο μετά. Αυτό συνέβη με την Ιντερ, έχω ερωτευτεί αυτή την ομάδα! Χάρη στην εντιμότητα των παικτών και την αγάπη όλων όσοι ασχολούνται με το σύλλογο, κατάφερα να νιώσω ένα ιδιαίτερο πάθος για τη φανέλα του", κατέληξε ο Μουρίνιο, μόλις μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του ότι θα ήθελε να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο τυπος ειναι τρελαρας δεν παλευεται ! ας ελπισουμε να συνεχιστει η κωλοφαρδια του κ να σκισει η Ιντερ κ του χρονου