Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Αντίο με ανακοίνωση ο Φίγκο

luisfigo_inter.jpgΤο ματς με την Αταλάντα θα είναι το τελευταίο στην μεγάλη καριέρα του Λουίς Φίγκο. Ο Πορτογάλος άσος, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ενεργό δράση, κάτι που έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ.

Στην ανακοίνωση ο 37χρονος παίκτης ανέφερε: «Αγαπητοί οπαδοί της Ίντερ, στις 31 Μαΐου 2009, θα είναι η τελευταία μου Κυριακή ως ποδοσφαιριστής. Μαζί με τους φίλους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πορτογαλίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους οπαδούς της Ίντερ, για την αγάπη που μου δείξατε από την πρώτη μου μέρα στο Μιλάνο. Είμαι χαρούμενος που η τελευταία Κυριακή μου ως παίκτης είναι με την Ίντερ μιας και θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Η νίκη ήταν πάντα ο στόχος μου κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και για να κερδίσω έχω μάθει να κάνω θυσίες και να δουλεύω σκληρά. Ο κάθε άνθρωπος μου έχει μάθει κάτι και ότι έχω κατακτήσει έχει γίνει επειδή έχω κάνει πολλές θυσίες. Θέλω να πω ότι σε όλους τους οπαδούς ότι η Ίντερ θα συνεχίσει να δουλεύει και να κερδίζει ακόμη περισσότερους τίτλους. Με εκτίμηση, Λουίς Φίγκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: