Σάββατο 30 Μαΐου 2009

"Ψήνει" τον Ασις ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου... Στο δρόμο για την Τούμπα βρίσκεται ο Νούνο Ασίς που σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο ΠΑΟΚ τον έχει επιλέξει για να βοηθήσει στα πλάνα της επόμενης σεζόν. Για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό έχουν υπάρξει πολλές επαφές και έχουν δημιουργηθεί οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να αλλάξει στρατόπεδο και από την Γκιμαράες να βρεθεί στον ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Σάντος να παίζει καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή.

Ο Σάντος έχει επικοινωνήσει με τον Ασίς, προκειμένου να τον πείσει και θα χρειαστεί μια μικρή αποζημίωση για την ομάδα του για να τον αποδεσμεύσει.

Ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα, απόντες θα είναι οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Χούτος (έκαναν θεραπεία) και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα). Επέστρεψαν οι Πάμπλο Γκαρσία, Ολιβιέ Σορλέν που εξέτισαν τις τιμωρίες τους και ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, ο οποίος είχε απουσιάσει μια μέρα από τις προπονήσεις για προσωπικούς λόγους.

Ο Φερνάντο Σάντος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βερόν, με τους Κονσεϊσάο (δεξιά) και Σορλέν να βρίσκονται στα πλάγια. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αναστασάκος, ενώ πίσω του θα είναι ο Ιβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: