Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Τιι λες βρε κυρ χρηστο?Αλλο αμινοξεα αλλο deca durabolin!

Καλησπερα και παλι
Αν και θα ηθελα να σχολιασω το head banking του μπαμπη στους AC/DC,σημερα θα μιλησω για φαρμακα ντοπες και μαγικα ζουμια!
Κυρ χρηστο,ακου να δεις να σε πω!Αμινοξεα ειναι ,η βασικη δομικη υλη τησ πρωτεινοσυνθεσησ,αυτο να πουμε που με την προπονηση φουσκωνει τα μπρατσα!
Βιταμινεσ και μεταλλα ειναι ναπουμε αυτα που παιρνουμε ,για να αναπληρωσουμε μετα την προπονηση!
Τωρα θελω να πουμε να σε ρωτησω κατι!Εγω θελω απο μια φωτογραφια των πολυνικων,δεν αναφερομαι στον Αγγελο(θα λεμε και θα κλαιμε)φυσικα,αλλα ολων αυτων που πηραν μεταλια στουσ διεθνης στιβουσ ,2 χρονια πριν παρουν μεταλια,και θελω και μια φωτογραφιατους μετα!θα δεις πολλεσ διαφορες και αλλαγμενα προσωπα,ακομα θα δεις κατι κλειτοριδες,σαν λουκανικα τζουμαγιασς,καμια 6-7 πονους μεγαλες!
Θα δεισ κυρ χρηστο κατι ζυγωματικα ,σαν ποροτοκαλια Αιγιου,θα δεις κατι μπαλακια,μετα απο την αποθεραπεια,σαν αμυγδαλα,η σαν τα δικαμας,μετα απο 2-4 σκοπια στην ρεντινα χειμωνα!
Θα δεισ κατι ρωγεσ πιρογεσ,απο γυναικομαστεια, αν δεν παρει αντισυλιπτικα, σαν τισ ρωγες μιας γκομενας που ειχα και μου κανανε μυωπια (αντι να τισ λειχευσω,εβαλα το ματι μεσα,μαρινα ακομα σε γουσταρω να ξερεισ).
Εγω παπα ,δεν τρωο!
Ουτε βιταμινεσ ουτε μεταλλα,ουτε αμινοξεα και κρεατινεσ ηταν αυτα!
Ηταν δεκανοικη νανδρολονη,προπιονικη τεστοστερονη,winstrol,testex,dianabol,bioanabol,horse speed!
AAAAA ξεχασα ειπα horse speed!
QUIZ oι αραβεσ λεει ναπουμε,εχουν χημικο απο ελλαδα ,και μεγαλο μαγο,πανω στην αλχημεια,των τριβολων!

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: