Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΑΕΚ.Επισημη επαφη για Μακο

makos.jpgΕπίσημη κρούση για την απόκτηση του νεαρού μέσου του Πανιώνιου έκαναν χτες οι «κιτρινόμαυροι» ενώ «σφήνα» στην διεκδίκηση του μπαίνει η Μπενφίκα. Τσιρίλο και Δέλλας «χτύπησαν» την πόρτα της ΑΕΚ για μια θέση στο κέντρο της άμυνας ενώ στην «Ένωση» περιμένουν τον Βαγγέλη Μόρα και ... ελπίζουν σε υποβιβασμό της Μπολόνια.

Σε καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκεται η μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου στην ΑΕΚ με τους «κιτρινόμαυρους» να πλησιάζουν επίσημα την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Νίκος Θανόπουλος μίλησε χτες με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και του εξέφρασε και επίσημα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Στην ΑΕΚ ποντάρουν αρκετά στο γεγονός ότι ο αρχηγός του Πανιώνιου επιθυμεί διακαώς να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Από κει και πέρα στην χτεσινή επαφή που είχαν οι Θανόπουλος -Τσακίρης δεν συζητήθηκε καθόλου το οικονομικό κομμάτι αφού ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» θέλει πρώτα να συζητήσει με τον παίκτη. Σε ότι αφορά επικείμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού , ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Στο μεταξύ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ , άνθρωποι της Μπενφίκα έχουν παρακολουθήσει τον Γρηγόρη Μάκο και δεν αποκλείεται να κάνουν κρούση στον Πανιώνιο. Εκτός από την Μπενφίκα ενδιαφέρον έχει δείξει από το εξωτερικό και η Μόναχο 1860 στην οποία είναι προπονητής ο Έβαλντ Λίνεν και γνωρίζει καλά τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: