Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Στη Γαλατάσαραϊ για 2 χρόνια ο Ράικαρντ

Μετά από πέντε χρόνια παραμονής στον πάγκο της Μπαρτσελόνα (2003-08) αλλά και έναν χρόνο αποχής από τους πάγκους, ο Φρανκ Ράικαρντ ετοιμάζεται για τη δεύτερη σημαντική πρόκληση της προπονητικής καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο.

Η Γαλατάσαραϊ δεν έμεινε για πολύ με σταυρωμένα τα χέρια μετά την παραίτητηση του Μπουλέντ Κορκμάζ και έδωσε επίσημα τα χέρια με τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποιος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ουσιαστικά, ο Ράικαρντ καλείται να επαναφέρει την "Τσιμπόμ" στον δρόμο των επιτυχιών μετά από μία άκρως αποτυχημένη σεζόν που την βρήκε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, με δύο μάλιστα προπονητές στον πάγκο κατά τη διάρκειά της, τον Γερμανό Μίχαελ Σκίμπε και τον Τούρκο Μπουλέντ Κορκμάζ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ, ο 46χρονος τεχνικός αναμένεται στο διεθνές αεροδρόμιο "Ατατούρκ" το απόγευμα της Παρασκευής (05/6), ενώ η επίσημη παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου θα πραγματοποιηθεί μέσα σε λίγες ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: