Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Τι μέλλει γενέσθαι με τον Νέντβεντ;

Μπορεί να αποχώρησε από την "μεγάλη κυρία" της Ιταλίας, και ενώ είχε αρχικά ανακοινώσει ότι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τώρα ο Πάβελ Νέντβεντ δηλώνει πως τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο για το μέλλον του. Το μόνο πράγμα για το οποίο είναι βέβαιος είναι ότι δεν θα παραμείνει στην Γιουβέντους.
Για τον Τσέχο μέσο η απόφαση σχετικά με το τι θα κάνει στην συνέχεια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν και αναγνωρίζει πως οι "μπιανκονέρ" συμπεριφέρθηκαν σωστά απέναντι του, επιθυμεί όμως να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο:

"Θα πρέπει να το σκεφτώ αν θα ξαναπαίξω ή όχι, και πρέπει να παραμείνω ψύχραιμος. Θα ξεκινήσω πάλι από το μηδέν. Η Γιουβέντους μου φέρθηκε πολύ καλά και θέλουν να με κρατήσουν σε επαφή. Εχω πολλές προσφορές για να αγωνιστώ και να κάνω και άλλα πράγματα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνω άνεργος", δήλωσε στο Denik Sport και συνέχισε:

"Θα είναι δύσκολη απόφαση για μένα. Θα πάω διακοπές και θα το σκεφτώ. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον μου από τώρα, αλλά σίγουρα έχει τελειώσει με την Γιουβέντους. Δεν βιάζομαι να αποφασίσω, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος να πω ότι όλα έχουν τελειώσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: