Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ-ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής και μέλος του Γ.Σ κ.Αρταβάνης έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 για τπ θέμα του γηπέδου:
Αρχικά, ο Νίκος Αρταβάνης μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσίαση της προμελέτης για το νέο γήπεδο του Ηρακλή: «Είμαι ικανοποιημένος από την προμελέτη. Η ιδέα είναι πολύ ωραία. Το γήπεδο είναι λειτουργικό, όμορφο και πρωτότυπο. Από όσα ειπώθηκαν σε αυτή την πρώτη επαφή, καταλάβαμε ότι οι άνθρωποι δουλεύουν με πολύ μεράκι. Θα βοηθήσει στην ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής. Θα είναι ένα σημαντικό βήμα και για τον δήμο Καλαμαριάς. Θα δούμε πως θα προχωρήσει το θέμα και θα κάνουμε τις απαραίτητες επαφές, μόλις ολοκληρώσουμε τις σκέψεις μας. Περίπου σε ένα μήνα θα συναντηθούμε ξανά με την ομάδα που δουλεύει την προμελέτη και φυσικά θα υπάρξει και τρίτη. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε το διαγωνισμό, που είναι το πιο δύσκολο κομμάτι».Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής μίλησε για το βόλεϊ κι αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής σεζόν: «Αυτή τη φορά το μπάτζετ μας θα μειωθεί ουσιαστικά και αρκετά. Θα είναι μία νέα ομάδα όσον αφορά την ηλικία των παικτών μας. Στόχος μας είναι να υπάρχει καλή χημεία και όρεξη για δουλειά. Εμείς ψάχνουμε για συγκεκριμένους παίκτες. Την πιστεύω αυτή την ομάδα. Αν υπάρχει η ηρεμία και το ανάλογο περιβάλλον, θα πάνε καλά τα πράγματα».Τέλος, ο Νίκος Αρταβάνης ευχήθηκε στον πρώην πλέον βολεϊμπολίστα του «Γηραιού», Φρέντι Μπρουκς, να πετύχει στην προπονητική σελίδα της καριέρας του: «Εύχομαι να είναι επιτυχημένος προπονητής, όπως ήταν και κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως παίκτης».

2 σχόλια:

TENORIO ! είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
TENORIO ! είπε...

geia soy Gregory... ante na doyme pote epiteloys tha ginei ayto to gipedo..paidakia imastan me kontomanika pantelonakia......kai giname papoydes!!! 1000 XRONIA IRAKLIS.....GIPEDA STON IRAKLI......... TA SEVI MOY....