Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Βατσινάς αποχωρεί από ΟΦΗ

Την αποχώρησή του από την διοίκηση του ΟΦΗ προανήγγειλε ο Φανούρης Βατσινάς στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα στην Κρήτη! Ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ΠΑΕ, αφού αρχικά ζήτησε συγγνώμη για τον υποβιβασμό της ομάδας, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το γεγονός οτι ο ΟΦΗ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β' Εθνική. Παράλληλα τόνισε ότι ότι οι οπαδοί της ομάδας δεν του φέρθηκαν καλά, όπως και στην οικογένειά του, γνωστοποιώντας πως ο ίδιος, αλλά και ο αδελφός θα "παγώσει" τις μετοχές του και θα αποχωρήσει απο την διοίκηση καλώντας τους υποψήφιους να αναλάβουν τον ΟΦΗ. Ωστόσο, το θέμα, πλέον είναι το ποιος απο τους ενδιαφερόμενους θα δεχθεί να χρηματοδοτήσει την ομάδα και να διοικήσει τον ΟΦΗ απο την στιγμή που μετοχικά οι "μελανόλευκοι" θα εξακολουθούν να ανήκουν στην οικογένεια Βατσινά...

"Θα ήθελα να σας καλοσωρίσω όλους. Ζητάω συγγνώμη απο τους φίλους του ΟΦΗ για τον υποβιβασμό της ομάδας. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη του υποβιβασμού της ομάδας. Μαζί με την οικογένεια μου το καλοκαίρι του 2005 αγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΟΦΗ ξκαι βάλαμε πολλά λεφτά μέχρι σήμερα. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ομάδα να προχωρήσει και να πάει μπροστά και να επιστρέψει στη Super league. Οι φίλοι του ΟΦΗ δεν φέρθηκαν καλά σε μένακαι την οικογένεια μου. Θέλω να κάνω γνωστώ ότι θέλουμε να παγώσουμε τις Μετοχές και να αποχωρήσουμε απο τη διοίκηση του ΟΦΗ", είπε αρχικά ο Φανούρης Βατσινάς.

"Να μην αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της"

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Καλώ όποιος θέλει να έρθει και να συζητησουμε να αναλάβει την αγαπημένη μας ομάδα τον ΟΦΗ. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της. Η ιστορία έχει δείξει ότι ο ΟΦΗ μόνο ενωμένος μπορεί να πάει μπροστά. Είναι άδικο να δίνεις χρήματα σου για τον ΟΦΗ και να έχεις άδικες συμπεριφορές όπως είχα εγώ απο τους φιλάθλους του ΟΦΗ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν παλιοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές όπως οι Νιόπλιας, Μαχλάς, Σηφάκης, Παπαβασιλείου και πολλοί άλλοι που με ειλικρίνεια μπορούν να βοηθήσουν".

"Πουλάμε, δεν χαρίζουμε όμως..."

Κατόπιν αναφέρθηκε στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, αλλά και στα όσα είχαν ακουστεί περί προτάσεων που του είχαν γίνει, λέγοντας: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι ιδέα, όμως είναι και εταιρία που θέλει χρήματα για να προχωρήσει για αυτό όλοι πρέπει να συστρατευτούμε σ' αυτή την προσπάθεια. Η ομάδα δεν είναι χρεωμένη έχει ένα φετινό άνοιγμα περίπου στο 1.700.000€. Προτάσεις 6 και 7 εκατ. ευρώ δεν υπήρξαν ποτέ. Δεν έχω πει ότι δεν πουλάμε. Οι πωλήσεις αυτές δεν γίνονται στα μικρόφωνα και στις τηλεοράσεις. Καμία πρόταση δεν ήταν ικανοποιητική για την ομάδα. Δεν κάνω αγοραπωλησίες στο γυαλί. Πουλάμε δεν χαρίζουμε όμως. Θέληση και συσπέιρωση χρειάζεται για να πάει ο ΟΦΗ μπροστά. Η πώληση είναι ανοιχτή είτε φέτος, είτε του χρόνου, είτε τον άλλο χρόνο. Είμαστε μεγαλομέτοχοι δεν χαρίζουμε τις μετοχες".

Αναφερόμενος στις προσφυγές που έχουν καταθέσει κάποιοι παίκτες του ΟΦΗ, τόνισε: "Εχουμε τέσσερις προσφυγές. Δεν μπορούν οι παίκτες να κάνουν ότι θέλουν. Για προβλήματα τέτοιου είδους υπάρχει εγγύηση σε όλες τις ΠΑΕ. Δεν μπορεί κανένας να χάσει χρήματα. Θεωρώ απαράδεκτους αυτούς τους παίκτες που έκαναν προσφυγή στην ομάδα. Ίσως ήθελαν να καλύψουν τους εαυτούς τους με αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: