Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Γιαννάκης στο τιμόνι του Ολυμπιακού

Με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο τιμόνι του θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ολυμπιακός και τη νέα σεζόν. Την Πέμπτη (4/6) το απόγευμα ο "Δράκος" συναντήθηκε με τους αδερφούς Αγγελόπουλος και συζήτησαν για το σχεδιασμό του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν. Αυτή η εξέλιξη φυσιολογικά σημαίνει πως ο Γιαννάκης παραμένει αμετακίνητος, καθώς έχει και συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Σε συνεργασία με τους αδερφούς Αγγελόπουλους ο "Δράκος" θα βάλει μπροστά το σχέδιο για την επόμενη χρονιά.
Πρώτο μέλημα των ερυθρόλευκων είναι η ανανέωση της συνεργασίας τους με τους Γιάννη Μπουρούση και Γιώργο Πρίντεζη. Τα συμβόλαια των δύο παικτών λήγουν και ο Ολυμπιακός θέλει να τους δέσει στο Λιμάνι. Από την πλευρά των παικτών είναι δεδομένη η επιθυμία να ανανεώσουν και την Πέμπτη (4/6) έγινε μια πρώτη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Μπουρούση. Τα πρώτα μηνύματα ήταν θετικά, αλλά δεν πρέπει να αγνοούμε ότι ο παίκτης έχει κι άλλες προτάσεις, τόσο από την Ευρώπη όσο και από το ΝΒΑ.

Η εξέλιξη σε αυτές τις δύο υποθέσεις ουσιαστικά θα καθορίσει και το υπόλοιπο πλάνο των ερυθρόλευκων. Σε περίπτωση που οι συγκεκριμένοι παίκτες μείνουν στο Λιμάνι ο Ολυμπιακός έχει ήδη έτοιμο το πλάνο του. Θα αποκτήσει ένα σέντερ, που εκτός απροόπτου θα είναι ο Γλυνιαδάκης και έναν αμερικανό που θα αντικαταστήσει τον Γκριρ. Ο στόχος έχει εντοπιστεί και δεν είναι άλλος από τον Αντονι Πάρκερ. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση χρειάζεται χρόνο.

Επίσης, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει και δύο πλέι μέικερ, ώστε να μην είναι μόνος στο οργανωτικό κομμάτι ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Το δίδυμο των Χόλντεν και Ζήση από την ΤΣΣΚΑ... παίζει δυνατά για τους ερυθρόλευκους, αλλά σίγουρα θα εξεταστούν και άλλες λύσεις. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα δοθεί δανεικός ο Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ την ίδια μοίρα μπορεί να έχει και ο Ζόραν Ερτσεγκ σε περίπτωση βέβαια που βρεθεί μία καλύτερη λύση στη θέση "4".

Ποιοι θα φύγουν; Σχορτσανίτης και Γκριρ δεν θα βρουν θέση στο νέο ρόστερ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Βουγιούκα, Μιλόσεβιτς που το πιθανότερο αναμένεται να δοθούν δανεικοί. Κάτι ανάλογο πιθανότατα να γίνει και με τον Χάρη Γιαννόπουλο, ενώ από τους "μικρούς" του Ολυμπιακού μόνο ο Σλούκας αναμένεται να παραμείνει στο Λιμάνι.

Τέλος, αλλαγές αναμένεται να γίνουν και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τον Μάνο Μανουσέλη να αποχωρεί και τον Νίκο Λινάρδο να είναι φαβορί για να τον αντικαταστήσει να βρίσκεται στο πλευρό του Γιαννάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: