Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ίντερ Πουλάει τον "Ίμπρα" με 80.000.000 ευρώ

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ολοένα και απομακρύνεται από την Ίντερ μετά από τρία χρόνια παραμονής στο "Τζουζέπε Μεάτσα" και ισάριθμα πρωταθλήματα Ιταλίας, με πιθανότερο προορισμό τη Μπαρτσελόνα...

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Σουηδού σούπερ σταρ προκειμένου να συνθέσει ένα δίδυμο-φωτιά με τον Λιονέλ Μέσι, και μετά τη συνάντηση των Μοράτι-Λαπόρτα το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης, γνωστοποιήθηκε πως οι δύο πλευρές αναζητούν τη "χρυσή τομή" για να γίνει η μετακόμιση του παίκτη στο "Καμπ Νόου".

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", ο ιδιοκτήτης της Ίντερ πήρε το "OK" από τον Ζοσέ Μουρίνιο για να παραχωρήσει τον παίκτη, όμως εμφανίστηκε διατεθειμένος να κάνει σκληρά παζάρια με τους "μπλαουγκράνα", αξιώνοντας το ποσό των 80.000.000 ευρώ για να αποχωριστεί το "βαρύ πυροβολικό" της επίθεσης των "νερατζούρι".

Η ίδια πηγή αναφέρει επίσης πως σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε αυτά τα οικονομικά νούμερα, η Ίντερ είναι διατεθειμένη να "κατεβάσει" την τιμή στα 50.000.000 σε περίπτωση που συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα και ο Σάμουελ Ετό, ενώ το κόστος της μεταγραφής θα πέσει στα 60.000.000 ευρώ αν οι "μπλαουγκράνα" δεχτούν να δώσουν τον Γιάγια Τουρέ.

Όσον αφορά στους δύο ισχυρούς άνδρες, μετά τη συνάντηση που είχαν στο ξενοδοχείο "Majestic" προσπάθησαν να ρίξουν... νερό στη φωτιά όσον αφορά στην περιβόητη τράμπα μεταξύ των δύο παικτών.

"Ήταν ένα δείπνο μεταξύ φίλων", δήλωσε ο Λαπόρτα, με τον Μοράτι να επισημαίνει: "Δεν μιλήσαμε για κάτι συγκεκριμένο, δεν αποφασίστηκε τίποτα. Σε εμένα αρέσει ο Ιμπραΐμοβιτς και στον Λαπόρτα αρέσει ο Ετό και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ανταλλαγή"

Δεν υπάρχουν σχόλια: