Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Τρέλα για Γκρατσιάν...














Ο Λεάντρο Γκρατσιάν "Καλώς ήρθες στην πόλη του Θεού" έγραφε πανό που ανήρτησαν οι φίλοι του ’ρη για να τον υποδεχθούν. Μιλάμε για ένα μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα. Από την Μπόκα Τζούνιορς, ο Λεάρντο Γκρασιάν, πάτησε Θεσσαλονίκη για να πνιγεί μέσα στις αγκαλιές των φιλάθλων του Αρη.

"Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", είπε αρχικά ο Γκρασιάν. "Δεν περίμενα μία τέτοια υποδοχή, είναι εκπληκτικό. Είναι κάτι που με κάνει υπερήφανο, που δίνω χαρά σε αρκετούς φιλάθλους και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την αγάπη τους. Βασικός στόχος μου είναι να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και μπορώ, να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να κάνω όλους τους φιλάθλους του Αρη υπερήφανους για μένα αλλά και για τους συμπαίκτες μου", πρόσθεσε.

Ο Αργεντίνος οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει για τις επόμενες 48ώρες. Θα υπογράψει το συμβόλαιό του και γιααύριο έχει οργανωθεί νέα συγκέντρωση όπου αναμένεται να αποθεωθεί και πάλι από τους φίλους της νέας του ομάδας.Τελειώνει του Αμπρέου, κοιτάζει Μπακαγιόκο
Μαζί με τον Αμπρέου, ένας ακόμη επιθετικός θα αποκτηθεί από τον Αρη και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο. Φτηνή σχετικά και εγγυημένη λύση αν υπολογίσουμε ότι πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ. Οι "κίτρινοι" υποδέχονται σήμερα τον Γκρασιάν και ανακοινώνουν τον Αμπρέου εφόσον ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες για το συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Ουρουγουανό διεθνή επιθετικό.

Ο Αμπρέου βρίσκεται στην πατρίδα του με την αποστολή της εθνικής Ουρουγουάης η οποία είναι 5η στη βαθμολογία και παραμένει μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης. Μάλιστα πολλά θα εξαρτηθούν από τα δύο προσεχή ματς, αύριο με την Βραζιλία στο Μοντεβιδέο και την Βενεζουέλα , εκτός έδρας, στις 10 του μήνα.
Ανακοινώνεται του Ναφτί
Αν και επρόκειτο να ανακοινωθεί η απόκτηση του διεθνή Τυνήσιου χτες, τελικά όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Ο 31χρονος άσος της Μπέρμπιχαμ συμφώνησε σε όλα με τους "κίτρινους" και περιμένει απλά στο ακουστικό του για να τον ειδοποιήσουν πότε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Για τον Τσάβι Τόρες, τον διακαή πόθο του Μαζίνι, τα νέα αναμένονται από Δευτέρα. Η Μπαρτσελόνα εξετάζει το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει δανεικό στον Αρη. Σε δημοσίευμα της, η αθλητική εφημερίδα "Sport" της Βαρκελώνης, αναφέρεται στις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Τσάβι Τόρες.

O νεαρός μέσος της Μπαρτσελόνα, τον οποίο επιθυμεί να φέρει ο Αρης στη Θεσσαλονίκη, εξετάζει πολλές προτάσεις από την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.
Το άρθρο αναφέρει: "Ο Αμπραάμ και ο Τσάβι Τόρες έχουν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων και η τελική απόφαση τους θα κρίνει το ρόστερ της νέας χρονιάς για την Μπαρτσελόνα Β'. Ήδη έχουν αρχίσει επαφές του Λουίς Ενρίκε με τους καλούς παίκτες που προπονεί και τους οποίους πήρε ο Γκουαρντιόλα στην πρώτη ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Το συμβόλαιο του Τόρες λήγει στο τέλος του Ιουνίου και η Μπαρτσελόνα έχει δικαίωμα να το ανανεώσει για τον επόμενο χρόνο. Το μέλλον του φαίνεται να βρίσκεται σε άλλη ομάδα και ίσως η Μπαρτσελόνα να τον αφήσει ελεύθερο για να συνεχείσει την πρόοδο του σε κάποια από τις πολλές ομάδες της Πριμέρα που ενδιαφέρονται για αυτόν. Η Βαλένθια τον παρακολουθεί , ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει η Μάλαγα, η Σανταντέρ και η Λα Κορούνια. Από το εξωτερικό ο Αρης του Μαζίνιο έχει χτυπήσει την πόρτα του παίκτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: